Banner 980x90

Dienas horoskops 23.janvārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Tev grūti atzīt to, ka esi kļūdījies, bet liec savu lepnumu pie malas un pasaki to, kā patiesībā jūties. Būt spēcīgam ne vienmēr ir iespējams.

Vērsis Uzlabo attiecības ar esošajiem draugiem vai iepazīti jaunus cilvēkus internetā! Dalies savos iespaidos ar citiem! Reizēm kādu sirds sāpi vieglāk pastāstīt svešiniekam.

Dvīņi  Jaunas informācijas rezultātā, iespējams, ka nāksies mainīt domas. Bet nekur nesteidzies, apsver to, cik jaunās ziņas ir ticamas, noskaidrojot visus avotus!  

Vēzis  Attīsti savu loģisko domāšanu, risinot dažādas mīklas! Nefokusējies uz apkārt notiekošo, bet gan velti šo dienu sev!

Lauva Intuīcija vai loģiskā domāšana? Šodien būs jāizlemj pašam – klausīt sirdij vai prātam. Var iznākt pieņemt lielus lēmumus.

Jaunava Izšķirošs brīdis, kad tev beidzot būs jānostājas kāda pusē un jāliedz vaļu emocijām. Apdomājies kārtīgi, par skādi nenāks padoma prasīšana no citiem.

Svari Šodien neko daudz neplāno, tāpat viss nenotiks, kā būsi cerējis. Reizēm labāk gaidīt pašu ļaunāko, lai beigās nesanāktu tik dziļi vilties.

Skorpions Neceri uz citu palīdzību, šoreiz tev ar visu jātiek galā pašam! Varbūt, ja sāksi plānot savu laiku un mazliet vairāk pievērst uzmanību apkārt notiekošajam, tad problēmas pamazām atrisināsies.

Strēlnieks Tu esi piedzīvojumu mīlētājs un meklētājs, tāpēc šodien dari to, kas tevi patiesi aizrauj! Neļauj citu aplamajām baumām bojāt tavu noskaņojumu!

Mežāzis  Kāds par tevi runā sliktas lietas, padomā, kam tu ko stāsti. Atceries – ne visi spēj glabāt noslēpumus, tāpēc pagaidām paklusē un nedalies ar tiem.

Ūdensvīrs Negatīvas lietas tevi tikai nomāks, tāpēc nododies darbiem, kas liks uz brīdi novērst domas par problēmām. Satiec kādu sev tuvu cilvēku un izrunājies!

Zivis Dari visu kārtīgi un apdomīgi, jo šodien tavi darbi tiks pārbaudīti smalkāk, nekā parasti! Izdari visu šodien, lai rīt varētu atpūsties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)