Banner 980x90

Dienas horoskops 22.maijam

Auns Šodien daudz jādomā par naudu – saplāno savas finanses, netērējies liekām lietām. Jutīsies nedroši, bet tas uz vakara pusi pāries.

Vērsis Ieklausies signālos, ko sūta tavs ķermenis. Nāks informācija nevis par to, kas būtu jādara, bet par to, ko darīt nevajadzētu – pievērs uzmanību.

DvīņiI Tev šodien gribēsies izolēties no visiem, un zvaigznes tieši to arī tev iesaka. Svarīgas lietas pārrunā tikai ar radnieciskiem cilvēkiem.

Vēzis Šodien piedzīvosi ekstra-neordinārus notikumus. Emocionālie notikumi ļaus tev turēties kājās. Šodien īpaši uzmani savu veselību.

Lauva Nāksies lietām pievērsties praktiski. Ģimenes lietas uzdzīs bažas – izvairies no personīgām diskusijām, pirms nebūsi ieguvis visus faktus.

Jaunava Atbrīvo savu prātu no tā visa, kas saistīts ar darbu, un dari ko tādu, kas tev patiešām patīk. Izplāno kārtīgi brīvdienas.

Svari Nesteidzies lēmumu pieņemšanā – tev šodien ir jāuzvedas mierīgi un piesardzīgi. Šodien neviens tev neuzliks nekādu spiedienu.

Skorpions Šodien tevi vairāk interesēs tuvie cilvēki. Būs dažas praktiskas problēmas – sapratīsi, ka kaut kam svarīgam iztecējis termiņš.

Strēlnieks Nevajag izjaukt savu ikdienas rutīnu. Nevajag spēlēt citiem līdzi, nāksies pastāvēt par savu viedokli, ja gribēsi sevi pierādīt.

Mežācis Šodien patīkamas izpriecas un emocijas ir garantētas. Samaksa par darbu tevi šodien interesēs vairāk nekā parasti – uzmanies no tā!

Ūdensvīrs Ir pienācis laiks pievērsties māju dzīvei. Ja esi prom no mājām, tas nozīmē, ka situācija mainīsies. Nodrošini sev komfortablu atmosfēru.

Zivs Nav slikta diena, lai iepirktos. Ikdienas notikumus uztversi ar daudz lielāku dzīvesprieku un aizrautību. Šodien centies tikai priecāties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)