Banner 980x90

Dienas horoskops 20.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Lai arī cik ļoti tev to nevēlētos, pienācis laiks pieņemt realitāti un tev apkārt notiekošo tā, kā tas ir. Nemāni citus, vēl jo mazāk – pats sevi!

Vērsis Neuztver visu tik subjektīvi, raugies uz visu no malas! Iespējams, ka tu savā prātā esi iedomājies kaut ko pavisam attālu no realitātes.

Dvīņi Attiecību jautājums atkal kļūs par aktuālu tēmu. Esi noteiktāks savās jūtās un nelidinies pa mākoņiem. Ja tev kaut kas nepatīk – saki!

Vēzis Diena piemērota nopietniem darbiem, tāpēc neļauj citu garastāvoklim bojāt tavas koncentrēšanās spējas un darba gaitu!

Lauva Paļaujies tikai uz draugiem un izvairies no svešiniekiem – šodien augsta iespēja tikt apmānītam. Klausi savai intuīcijai, šodien tā tevi nepievils!

Jaunava Diena vienos pārsteigumos, ja vien iziesi ārā un neatteiksi citu piedāvājumiem. Augsta iespēja satikt kādu, kas tavu dzīvi izmainīs.

Svari Izmanto šo dienu, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm. Vai tā būtu papildus mācīšanās, jauni ierosinājumi, galvenais – nesēdi, rokas klēpī salicis!

Skorpions Piemērota diena nopietnu darbu darīšanai, ja vien nesāksi nodarboties ar blakus lietām. Tāpēc izslēdz telefonu un neliecies traucēts!

Strēlnieks Centies būtu pietiekami acīgs, lai neiekultos nevajadzīgās problēmās. Savaldi mēli, kad sāc runāt par citiem – sienām ir ausis!

Mežāzis Nebaidies paust savu viedokli skaļi, jo tā tu iegūsi apkārtējo simpātijas un atbalstu. Piemērota diena, lai izdarītu kaut ko citu labad.

Ūdensvīrs Ignorē citu negatīvos komentārus par sevi vai citiem. Lieka informācija tev šobrīd nav nepieciešama, tāpēc nododies hobijiem un citām aktivitātēm!

Zivis Tava darba produktivitāte šodien nebūs pašos uzdevumu augstumos – neiespringsti, jo šobrīd tev jātiek galā ar iekšējiem pārdzīvojumiem, kas tevi jau kādu laiku neliek mierā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)