Banner 980x90

Carnikavas Dome izsludina interešu izglītības programmu konkursu

Publicitātes foto/ Foto: Carnikava.lv
Publicitātes foto/ Foto: Carnikava.lv
 Lai pēctecīgi turpinātu interešu izglītības sistēmas darbību un nostiprinātu sasniegto, nodrošinot bērnu un jauniešu lietderīga brīvā laika pavadīšanas iespējas Carnikavas novada izglītības iestādēs, novada dome izsludina pieteikšanos uz interešu izglītības programmu konkursu 2016./2017.mācību gadam, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Carnikavas novada pašvaldībā. 

Programmas:

*Kultūrizglītības programmas – dejas māksla, mūzika, vizuālā un lietišķā māksla, teātra māksla, folklora;
*Tehniskās jaunrades programmas;
*Vides izglītības programmas;
*Citas programmas.

Interešu izglītības programmas aicina iesniegt Carnikavas novada domes Klientu apkalpošanas centrā (Stacijas ielā 5, Carnikavā) līdz trešdienai, 15.jūnijam.

Rakstot programmas, ir iespējams izmantot mājas lapu www.visc.gov.lv kur pieejami programmu paraugi un ieteikumi. Ieteikums programmu sastādīt vismaz uz diviem gadiem. Izglītības iestāžu pedagogiem jāiesniedz tikai interešu izglītības programma un atskaite par 2015./2016.mācību gadu (brīvā formātā). 

Savukārt juridiskām un fiziskām personām jāiesniedz:
- licence par programmas realizēšanu;
- interešu izglītības programma;
- atskaite par 2015./2016. mācību gadu (brīvā formātā).

Iesniegtās programmas izvērtēs Carnikavas novada domes izveidotā komisija.
 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)