Banner 980x90

Bīriņu pilī norisināsies Vidzemes Tūrisma forums

Valmiera, 7.dec., LETA. 14.decembrī Bīriņu pilī norisināsies Vidzemes Tūrisma forums, kurā tiksies tūrisma nozares profesionāļi, aģentūru LETA informēja Vidzemes Tūrisma asociācijas Biroja vadītāja Anna Praliča.

Vidzemes Tūrisma forumu rīko Vidzemes Tūrisma asociācija (VTA) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departamentu. Uz pasākumu ierasties aicināti tūrisma speciālisti, tūrisma uzņēmēji, kā arī citi, ar tūrisma nozari saistītu organizāciju pārstāvji un interesenti.

Forums norisināsies trīs daļās - pirmajā būs iespēja atskatīties uz tūrisma nozares darbību aizvadītajā gadā, ieskicējot 2017.gada plānus. Otrajā daļā būs iespēja ieklausīties LIAA Tūrisma produktu attīstības nodaļas pārstāvjos, kas stāstīs par to, kā veidot digitālu saturu, bet foruma nobeigumā ar apmeklētājiem savā pieredzē, kā piesaistīt apmeklētājus jauniem un līdz šim nezināmiem tūrisma objektiem, dalīsies trīs aktīvas uzņēmējas.

Foruma izskaņā visi interesenti laipni aicināti doties ekskursijā un iepazīt Bīriņu Pils piedāvājumu.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Reģistrēšanās dalībai pasākumam VTA mājaslapā "www.vidzeme.com".

Pasākums tiek organizēts ar LIAA Tūrisma departamenta finansiālo atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)