Banner 980x90

Bērnu slimnīcas ārsti nepilnus trīs gadus vecajam Rūdolfam veselības problēmas nekonstatē

Foto: Saulkrasti24.lv
Foto: Saulkrasti24.lv
Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārsti Saulkrastu novadā nakti mežā pavadījušajam divus gadus un astoņus mēnešus vecajam Rūdolfam būtiskas veselības problēmas nav konstatējuši, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Daiga Rauba.

Līdz ar to jau piektdien zēns varēja doties mājās.

Saulkrasti24.lv jau vēstīja, ka divus gadus un astoņus mēnešus vecais Rūdolfs piektdien, 29.jūlijā, ap plkst.12.00 tika atrasts aptuveni pusotra kilometra attālumā no pazušanas vietas. Kad Rūdolfu atrada Nacionālo bruņoto spēku karavīrs, puisēns sēdēja mežā zem koka un raudāja.

Vizuāli zēna veselības stāvoklis nebija kritisks, taču zēns nekavējoties tika nodots mediķu aprūpē.

Rūdolfs pazuda ceturtdien vakarā no kādas dārza mājas teritorijas Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā "VEF-Biķernieki".

Zēna meklēšanā iesaistījās gan policija, gan armija un zemessargi, gan arī simtiem brīvprātīgo - atrašanas brīdī Rūdolfu meklēja ap 700 cilvēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)