Banner 980x90

Aicina pieteikt kandidātus apbalvošanas ceremonijai "Goda ādažnieks"

Ilustratīvs foto/ Foto: Saulkrasti24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Saulkrasti24.lv
Ādažu novada dome aicina izvirzīt kandidātus balvu pasniegšanas ceremonijai "Goda ādažnieks". Balvu pasniegšana notiks Valsts svētku sarīkojumā, 17.novembrī Ādažu Kultūras centrā, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā. 

Ādažu novada pašvaldība aicina pieteikt:

*Cilvēkus, kuri aktīvi, radoši un nesavtīgi strādā vai strādājuši novada un iedzīvotāju labā, aktīvi piedalījušies un sadarbojušies ar Domi pašvaldības rīkotajos pasākumos.

Ierosinājumus par šī apbalvojuma piešķiršanu ir tiesīgi iesniegt: fizisku personu grupa ne mazāk kā piecu pilngadīgu personu sastāvā, Domes deputāti, iestāžu un kapitālsabiedrību vadītāji, biedrības, nodibinājumi, Domes komitejas un komisijas.

*Cilvēkus ar sasniegumiem sabiedriskajā darbā, dažādās nozarēs, sportā, kā arī tos, kas snieguši nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā, vairojot iedzīvotāju pašapziņu un veidojot pozitīvu novada tēlu.

Ierosinājumus par apbalvojuma piešķiršanu ir tiesīgi iesniegt fizisku  personu grupa ne mazāk kā 10 pilngadīgu cilvēku sastāvā, Domes deputāti, iestāžu un kapitālsabiedrību vadītāji, biedrības, nodibinājumi, Domes komitejas un komisijas.

*"Ādažu novada Goda pilsonis" ir augstākais Domes apbalvojums ar mērķi iemūžināt personas vārdu Ādažu novada vēsturē.

Ierosinājumus par apbalvojuma piešķiršanu ir tiesīgi iesniegt fizisku personu grupa ne mazāk kā 15 pilngadīgu personu sastāvā, Domes deputāti, iestāžu un kapitālsabiedrību vadītāji, biedrības, nodibinājumi, Domes komitejas un komisijas.

Ierosinājumu par apbalvojuma piešķiršanu izvirzītajam kandidātam aicina iesniegt līdz 1.oktobrim rakstiski: Ādažu novada domē Klientu apkalpošanas centrā, pa pastu: Ādažu novada domei, Gaujas iela 33A, Ādaži, Ādažu novads LV-2164 vai elektroniski: dome@adazi.lv.

Iesniegumā jānorāda:

*Apbalvojamās personas vārds, uzvārds, dzimšanas dati, dzīvesvietas adrese, amats vai nodarbošanās, dzīves gaitas apraksts, nozīmīgāko darbu vai nopelnu apraksts, par kuriem ierosina Apbalvojuma piešķiršanu.

*Ierosinājuma iesniedzēju vārdi, uzvārdi, amati (juridiskai personai – nosaukums, juridiskā vai pastāvīgās darbības vietas adrese) un tālruņa numurs. Iesniegumam jābūt parakstītam.

*Ierosinājumi par apbalvojuma piešķiršanu tiks izskatīti Ādažu novada domes Izglītības, kultūras un sporta lietu komitejā un apstiprināti ar Domes lēmumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)