Banner 980x90

Aicina piedalīties fotokonkursā "Mans Ādažu fotostāsts"

Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Amatieri vai profesionālu fotogrāfu - ikvienu ādažnieku Ādažu novada pašvaldība aicina piedalīties novada domes rīkotajā fotokonkursā "Mans Ādažu fotostāsts"

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā, dalībnieku pieteikumus un fotogrāfijas gaidīs līdz 2.septembrim elektroniski, sūtot uz e-pastu: dome@adazi.lv ar norādi "Foto konkursam", bet parakstīta pieteikuma anketa jāiesniedz Ādažu novada domes Klientu apkalpošanas centrā (Gaujas iela 33A, Ādaži) līdz konkursa norises beigām. Fotoattēliem jābūt fotografētiem Ādažu novadā. 

Pirmās vietas ieguvējs saņems 100,00 eiro, otrās vietas ieguvējs – 80,00 eiro un trešās vietas ieguvējs – 60,00 eiro. Atzinības raksti konkursa uzvarētājiem pasniegti pašvaldības rīkotajā Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā 2016.gada novembrī, naudas balva tiks pārskaitīta uz laureāta konta numuru pēc svinīgās apbalvošanas. Konkursa dalībnieku fotogrāfijas tiks izmantotas domes publicitātes materiālu, mājaslapas un informatīvo izdevumu veidošanā, norādot autoru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)