Banner 980x90

Aicina aplūkot Ādažu novada dižkokus

Foto: adazi.lv
Foto: adazi.lv
Ādažu novada iedzīvotāji un viesi tiek aicināti pieņemt aizraujošu izaicinājumu un aplūkot visus 16 Ādažu novada dižkokus, kurus Dabas aizsardzības pārvalde iekļāvusi aizsargājamo koku sarakstā. 

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā, tie ir deviņi ozoli, trīs liepas, vītols, priede, osis un vīksna.

Šos dižkokus iespējams pazīt pēc informatīvās zīmes-zaļa kvadrātveida laukuma ar baltu ozollapu. Ja ceļojuma laikā izdodas atrast vēl kādu dižkoku, Ādažu novada pašvaldība aicina par to ziņot, rakstot uz dome@adazi.lv vai novada ainavu arhitektei Ivetai Grīviņai – iveta.grivina@adazi.lv
 
Dižkoku saraksts atrodams šeit.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)