Banner 980x90

Ādažu novada ūdenstilpēm veiks zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumu izstrādi un atjaunošanu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz 2016.gada oktobrim Mazajam Baltezeram un Dūņezeram tiks atjaunoti zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumi, bet Vējupei un Kadagas ezeram tie tiks izstrādāti. Līdz šī gada augustam tiks veikta zivju kontrolzveja, kā arī tiks veiktas analīzes, lai noteiktu zivju barības bāzi. Zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumu izstrādāšanu un atjaunošanu veiks nodibinājums "Vides risinājumu institūts".

Kā pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja Ādažu novada domes hidromeliorācijas inženiere Mārīte Šketika, Ādažu novada dome šī gada aprīlī piedalījās Zemkopības ministrijas izsludinātajā Valsts Zivju fonda atbalsta programmas pasākumā zinātniskās pētniecības programmu finansēšana un līdzdalība starpvalstu sadarbībā zinātniskajos pētījumos zivsaimniecībā, izņemot tādu iesniegto programmu un pētījumu finansēšanai, kuri pretendē uz finansējuma saņemšanu no citu valsts vai ES fondu finansējuma, ar projektiem "Zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumu atjaunošana Ādažu novada Dūņezeram un Mazajam Baltezeram" un "Zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumu izstrāde Ādažu novada Kadagas ezeram un Vējupei". Tika saņemts Zivju fonda padomes sēdes lēmums, ka iesniegtie projekti atbalstīti pilnā apmērā.

Zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumu izstrādāšanas un atjaunošanas kopējās izmaksas ir 7006,72 eiro bez PVN (8478,13 eiro ar PVN - no tiem 7542,63 eiro Zivju fonda finansējums, 935,50 eiro Ādažu novada domes finansējums).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)