Banner 980x90

Ādažu novada pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties Lielajā Talkā

Ilustratīvs foto/ Foto: Saulkrasti24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Saulkrasti24.lv
Sestdien, 23.aprīlī sakopšanas darbi notiks visā Ādažu novada teritorijā, tādēļ visi talkot gribētāji aicināti piereģistrēt savas talkas vietas vietnē www.talkas.lv pie pašvaldības koordinatoriem -  Ivetas Grīviņas, tālr. 67700384 vai Ivara Grīnberga, tālr. 20379220.

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā, novada ciematu vecākos vai talkas līderus pašvaldība aicina uzņemties talkas atbildīgā pienākumus. Par talkas atbildīgā pienākumiem vairāk var lasīt vietnē www.talkas.lv. Reģistrācija noslēgsies ceturtdien, 21.aprīļa vakarā.

Tos, kas vēl nav izlēmuši, kur doties Lielās Talkas dienā, aicina pievienoties talciniekiem Ādažos – Gaujas aizsargdambja sakopšanā  un Kadagā, Ūdensrožu parka teritorijas iztīrīšanā.

Lielā Talka ik pavasari Latvijā notiek jau kopš 2008.gada un pulcē tūkstošiem iedzīvotāju, kas gatavi sakopt savu zemi un apkārtni. Šogad tās vadmotīvs ir sauklis "Latvijai BŪT zaļai!". Šādi paredzēts iedzīvināt Latvijas mērķi virzīties uz zaļākās valsts pasaulē statusu.

Arī šogad ikviens mājaslapas tālkas.lv interaktīvajā kartē var atzīmēt piesārņotās vietas. Informēt par vietām novadā, kas gaida talciniekus, var arī, zvanot domes Klientu apkalpošanas centram Gaujas ielā 33a, tālr.67997350, sūtot ziņu uz e-pastu dome@adazi.lv vai zvanot Ādažu novada Lielās Talkas koordinatoram, tālr.67700384.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)