Banner 980x90

Ādažu novadā norisināsies MTB velomaratons

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Lai veicinātu novada iedzīvotāju iesaistīšanos aktīvās sporta nodarbībās, Ādažu novada domes Sporta daļa sadarbībā ar biedrību "ĀdažiVelo" un "ZZK" sestdien, 7.maijā organizē Ādažu MTB velomaratonu, aicinot piedalīties tajā gan rūdītus profesionāļus, gan ikvienu interesentu un velo entuziastu, tai skaitā pašu mazāko paaudzi.

Kā pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informē Ādažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Laima Jātniece, sacensību centrs un starta vieta – Ādažu vidusskola. No plkst.9.30 sāksies reģistrācija, plkst.11.00 – bērnu starts un plkst.12.00 – maratona starts. Līdz plkst.10.30 varēs reģistrēties bērnu startam, bet maratona startam – no plkst.9.30 līdz plkst.11.30. Numuri dalībniekiem tiks izsniegti sacensību dienā reģistrācijas punktā.

Ikviens var piedalīties bez maksas. Bērnu sacensības notiek Ādažu sporta stadionā. Distances garums bērniem būs 400 līdz 800 m, sporta un tautas distances garums – 20 līdz 30 km. Tautas distances veikšanas laika limits - 2 stundas. Bērnu brauciena dalībnieku apbalvošana notiks uzreiz pēc bērnu sacensību beigām un rezultātu apkopošanas, Maratona dalībnieku apbalvošana plkst.14.30. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)