Banner 980x90

Ādažu novada konkursā "Sabiedrība ar dvēseli" šogad iesniegti 23 projektu pieteikumi

Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Pirmdien, 18.aprīlī noslēdzās pieteikšanās Ādažu novada domes projektu konkursā iedzīvotāju iniciatīvu atbalstam "Sabiedrība ar dvēseli", kas pēc pašvaldības iniciatīvas organizēts jau ceturto gadu. Šogad konkursā ir iesniegti 23 projektu pieteikumi par kopējo pieprasīto finansējuma apjomu 29 631 eiro, pieejamais Ādažu novada domes finansējums ir 20 000 eiro.

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā, konkursa mērķis ir uzlabot iedzīvotāju dzīves kvalitāti Ādažu novadā, vecināt novada iedzīvotāju līdzdalību savu iniciatīvu īstenošanā un dzīves vides kvalitātes uzlabošanā. Konkursa ietvaros atbalstīti projekti teritorijas labiekārtošanas, ēku remonta un izglītojošu, kultūras, sporta, sociālo pasākumu attīstības vai uzlabošanas jomās.

No iesniegtajiem projektu pieteikumiem 12 projekti plānoti teritoriju labiekārtošanas pasākumiem ar pieprasīto finansējumu 18 744 eiro, četri projekti – ēku remontiem ar pieprasīto finansējumu 3 546 eiro un septiņi projekti - izglītojošo, kultūras, sporta un sociālo pasākumu attīstības jomā ar pieprasīto finansējumu 7 341 eiro.

Vislielākais iesniegto projektu pieteikumu skaits, t.i., 16 projektu pieteikumi ir no Ādažu ciema iedzīvotājiem, kam seko pieci projektu pieteikumi no Garkalnes ciema iedzīvotājiem, viens projekts plānots Baltezera un Ādažu ciemā un viens projekts Kadagas ciemā.

Ir uzsākta projektu pieteikumu vērtēšana. Maija sākumā vērtēšanas komisija tiksies ar visām projektu grupām, lai klātienē uzklausītu projektu idejas un ieceres. Par konkursa rezultātiem informēsim atsevišķi, līdzko vērtēšanas komisija būs izvērtējusi projektu pieteikumus.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)