Banner 980x90

Ādažu kultūras namā izrādīs koncertuzvedumu bērniem un jauniešiem "Puika un niķis"

Rīga, 25.nov., LETA. Šodien Ādažu kultūras namā izrādīs dažādu radošo studiju kopdarbu - koncertuzvedumu "Puika un niķis", aģentūru LETA informēja izklaides producentu grupa "7".

Koncertuzveduma galvenajās lomās iedzīvosies tādi dziedātāji kā Agnese Rakovska, Miks Dukurs un Edmunds Rasmanis. Dziedātāji uzstāsies kopā ar vairāk nekā 50 studijas "Tev un man" audzēkņiem, deju skolas "Dzirnas" un Māra Pūra stepa studijas "Top Tap Company" dejotājiem.

Pasākums veidots divās daļās - pirmajā notiks atraktīvs koncertuzvedums, savukārt otrajā daļā - vokālās studijas "Tev un man" 20 gadu jubilejai veltītajā koncertā izskanēs tautas mūzika, latviešu autoru Jāņa Lūsēna, Jāņa Strazda, Kaspara Vecvagara un citu autoru melodijas.

Mūziku uzvedumam radījusi studijas vadītāja, vokālā pedagoģe Igeta Gaiķe, kura iedvesmu smēlusies dzejnieces Leontīnes Apšenieces dzejoļu grāmatā ar tādu pašu nosaukumu. Koncertuzvedumu visai ģimenei režisē Agris Daņiļēvičs sadarbībā ar horeogrāfi Katrīnu Albuži, savukārt par dalībnieku tērpiem rūpējas modes māksliniece Odetta Birmane.

Novembra beigās iznāks arī disks, kurā iekļaus visas koncertuzveduma dziesmas, tekstus un dziesmu fonogrammas.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)