Banner 980x90

Ādažu kultūras centra pagalmā notiks Streiča kino nakts

Jānis Streičs/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Jānis Streičs/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Piektdien, 26.augustā, mēnesi pirms latviešu kinorežisora, scenārista, aktiera un gleznotāja Jāņa Streiča 80 gadu jubilejas, Ādažu kultūras centra pagalmā tiks rīkota īpaša brīvdabas kino nakts - Streiča kino nakts, aģentūru LETA informēja Ādažu novada domes sabiedrisko attiecību vadītāja Monika Griezne.

Brīvdabas kino vakars sāksies plkst.22, kad tiks izrādīta 1997.gadā uzņemtā filma par trīs cilvēku dažādajiem likteņiem un katra sirds stāstu - "Likteņdzirnas" -, savukārt plkst.24 skatītāji varēs vērot 1976.gadā tapušo filmu "Meistars" par disciplinēto un darbu mīlošo jaunieti Artūru, kurš pēc dienesta armijā atgriežas savā darbavietā rūpnīcā.

Turpinājumā plkst.1.30 varēs noskatīties 2000.gada filmu "Vecās pagastmājas mistērija".

Ādažu kultūras centra projektu vadītāja Signija Roze minēja, ka šis gads ir pasludināts par Streiča gadu un arī Ādaži vēlas godināt izcilo meistaru, tāpēc tiek rīkota brīvdabas kino nakts, kur īpašā atmosfērā tiks demonstrētas trīs Streiča filmas.

Sliktu laikapstākļu gadījumā filmu seansi notiks Ādažu kultūras centra skatītāju zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)