Banner 980x90

Ādažu iedzīvotāji ziņo par rozā ūdens nokrāsu Vējupītē

Pirmdien, 8.februārī, Valsts vides dienesta (VVD) Lielrīgas reģionālā vides pārvalde saņēmusi Ādažu novada iedzīvotāju sūdzības par ūdens piesārņojumu Vējupītē, pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informē VVD pārstāve Jūlija Ņikitina.

Upe Ādažu pilsētā, netālu no centra rajona, iekrāsojies rozā krāsā. VVD lūdz iedzīvotājus ziņot Lielrīgas RVP, ja ir kāda informācija par piesārņojuma iespējamo izcelsmi. Tālrunis: 67084278, mob. 25666365 vai e-pasts: lielriga@lielriga.vvd.gov.lv.

Lielrīgas RVP inspektori veikuši piesārņotā ūdens paraugu ņemšanu un nodevuši tos laboratorijai, lai identificētu piesārņojuma sastāvu. Rezultātu noskaidrošana prasīs vairākas dienas, tādēļ VVD šī gadījuma izmeklēšanā iesaistīties Ādažu iedzīvotājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)