Banner 980x90

Ādažu bērnudārzā atklās par 392 819 eiro uzbūvēto sporta un sarīkojumu zāli

Saulkrasti24.lv
Saulkrasti24.lv
Ādažu pirmsskolas izglītības iestādē rīt, 30.septembrī, plkst.12 plānots atklāt par 392 819 eiro uzbūvēto sporta un sarīkojumu zāli, aģentūru LETA informēja novada domes pārstāve Monika Griezne.

Jaunajā sporta un sarīkojumu zālē būs divas ģērbtuves, inventāra glabātuve, dušas un tualetes.

Projekta vadītājs Ādažu novada domes priekšsēdētāja otrais vietnieks Artis Brūvers ("Reģionu alianse") norādījis, ka ārpus Ādažu bērnudārza mācību darba laika skolas sarīkojumu un sporta zāli varēs izmantot arī skolēni no citām izglītības iestādēm novadā, kā arī bērni ar īpašām vajadzībām.

Savukārt Ādažu pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece izglītības jomā Anita Šaicāne paudusi, ka līdz šim sarīkojumu zāli pirms katras sporta nodarbības speciāli katru reizi nācās pielāgot sporta stundas vajadzībām, bet tagad tam būs īpaša, atsevišķa telpa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)