Banner 980x90

Ādažos svinēs Gaujas svētkus

Valka24.lv
Valka24.lv
Sestdien, 28.maijā Ādažos notiks Gaujas svētki, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā.

Intars Busulis, "Labvēlīgais tips" un citas zvaigznes grandiozā diennakts programmā Gaujas svētkos Ādažos 28. maijā

Gaujas svētkos piedalīsies Intars Busulis ar "Abonementa orķestri", "Labvēlīgais tips", Uldis Marhilēvičs, Ainars Mielavs un "Parcēlāji", Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Nacionālo bruņoto spēku bigbends un Andžeja Grauda bungu šovs.

Visas dienas garumā kopā ar viesiem – Latvijas ētera zvaigznes – Egons Reiters, Valters Krauze, Ufo, Jānis Romanovskis! Gaisa Spēku aviācijas eskadriļas paraugdemonstrējumi, helikoptera nolaišanās, Nacionālo bruņoto spēku militārās tehnikas parāde, strūklakas atklāšana, pavasara tirgus, pludmales teniss,  gardēžu aleja, čipsu pilsēta, brīvdabas grāmatplaukts un daudz citu pārsteigumu – gada lielākajā notikumā Ādažos – Gaujas svētkos.

 Pavasara tirgū jau no plkst.9.00 varēs atrast daudz un dažādus amatnieku un zemnieku darinātus labumus. Atrakcijas bērniem, izjādes ar zirgiem, pludmalē – loku šaušanas, basketbola, volejbola, tenisa, dažādu cīņas sporta veidu paraugdemonstrējumi Ādažu Bērnu un jaunatnes sporta skolas izpildījumā. 

Vējupē – airētāju paraugdemonstrējumi ūdens slalomā. Drifta auto apskate, moto un velo šovs! Lai priecētu pašus mazākos – Līgo laukumā tuvplānā dzīvnieki no lauku sētas. Gardēžu alejā varēs izbaudīt dažādu restorānu piedāvājumu, kā arī vērot, kā top Ādažos ražots siers, ikviens, kas vēlas, varēs izmēģināt savu roku seno amatu prasmēs, izgatavot autentiskas rotas, aplūkot zīda izstādi, paši iesaistīties zīda apgleznošanā un izbaudīt skaistuma studijas piedāvājumu.

Svētku gājienā leposies ar to, kas Ādažus dara stiprus – ar Ādažu iedzīvotājiem, skolēniem, skolotājiem, uzņēmējiem un daudziem citiem. Sporta un foto entuziasti varēs izmēģināt spēkus "Stikla skrējienā" jeb foto orientēšanās sacensībās. Pa izgaismoto Gaujas aizsargdambi ādažnieki un viesi varēs doties līdz Gaujas tiltam, kas ir arī Gaujas svētku simbols, jo svētku mērķis – izveidot tiltu no sirds uz sirdi.

Visi svētku pasākumi un zvaigžņu koncerts – bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)