Banner 980x90

Ādažos, Līgo laukumā notiks brīvdabas deju lielkoncerts 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 2.jūlijā Ādažos, Līgo laukumā plkst.20.00 notiks deju lielkoncerts "Saule grieza zelta riņķi Gaujas loku pagalmā", kurā piedalīsies visi Ādažu Kultūras centra deju kolektīvi ("Sprigulis","Sprigulītis", "Dzirksts", "Dēka", "Sānsolītis"), kā arī viesi – deju ansamblis "Pērkons" no Rīgas un deju kolektīvs "Sumunda" no Ogres novada, lai kopīgi svinētu vasaras vidu un  dejā izdejotu Saules ceļu. 

Kā pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informē Ādažu novada domes Sabiedrisko attiecību vadītāja Monika Griezne, deju koncerta noslēgumā plkst.22.00 būs balle ar grupu "Lustīgais Blūmīzers" līdz pat plkst.2.00 no rīta. Koncerts rīkots par godu Saulei un arī skaistajai upei Gaujai, lai atgādinātu, ka Gauja savus lokus met ne tikai Siguldā un Cēsīs, bet arī Ādažos. 

"Reta ir tāda tautu deja, kurā dejotāji neizdejotu Saules simbolu – apli. Saule nes gaismu, dod prieku un dzīvību, un tikpat dzīvespriecīgs koncerts gaidāms arī Ādažos," stāsta Ādažu Kultūras centra pasākumu organizatore Elžbeta Bukovska. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)