Banner 980x90

Ādažos atklās jaunu privāto pirmsskolas izglītības iestādi

Foto: adazi.lv
Foto: adazi.lv
Ādažos uzņēmums "Patnis un partneri" otrdien, 30.augustā, atklās jaunu privāto pirmsskolas izglītības iestādi, aģentūru LETA informēja Ādažu novada domes pārstāve Monika Griezne.

Uzņēmums pirmo bērnudārzu Ādažos atvēra 2006.gadā, un kopš tā laika iestāde izaugusi par deviņu grupu lielu bērnudārzu. Jaunajā bērnudārzā Ādažos būs vietas 90 bērniem.

Kopumā "Patnis un partneri" līdz šim izveidojuši četras privātās pirmskolas izglītības iestādes. Divas no tām atrodas Rīgā, un arī Ādažos tagad tiks atvērts otrais bērnudārzs. 2015.gadā visas trīs uzņēmuma paspārnē esošās iestādes sasniedza maksimālo audzēkņu skaitu.

Privātajā pirmsskolā "Patnis" bērnus izglīto saskaņā ar dabu un tās norisēm, lai veicinātu bērna vispusīgu attīstību un personības veidošanos.

Jaunā bērnudārza atklāšana notiks šodien plkst.15 Ādažos, Ūbeļu ielā 15, bet darbu tas sāks ceturtdien, 1.septembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)