Banner 980x90

26.maijā Carnikavas Komunālservisā varēs noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumu

Saulkrasti24.lv
Saulkrasti24.lv
Ceturtdien, 26.maijā pašvaldības aģentūras "Carnikavas Komunālserviss" telpās (Stacijas ielā 7) būs iespējams noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar SIA "Pilsētvides serviss", pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Carnikavas novada pašvaldībā. 

"Pilsētvides servisa" pārstāvis līgumus ar iedzīvotājiem slēgs no plkst.8.30 līdz plkst.17.00 (pusdienas pārtraukums no plkst.12.00 līdz plkst.12.30).

Iedzīvotājiem 26.maijā būs iespēja arī "Pilsētvides servisa" pārstāvim uzdot interesējošus jautājumus par atkritumu apsaimniekošanu novadā – trafarēto maisu sistēmu un citiem piedāvājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)