Banner 980x90

Ziemassvētku dāvanas, kas mudinās dzīvot aktīvāk un veselīgāk

Pavisam drīz sāksies gatavošanās Ziemassvētkiem. Tas nozīmē, ka tiks gādātas dāvanas, ko likt zem eglītes radiem un draugiem. Mēs iesakām zem eglītes likt dāvanas, kas to saņēmējus mudinās aktīvi un aizraujoši pavadīt laiku, nākamajā gadā padarīt savu dzīvesveidu veselīgāku un sportiskāku. 

Kāpēc tieši sports un aktīvā atpūta? Jo laba veselība un pašsajūta ir pamats visam citam, ko gribam sasniegt un paspēt savā dzīvē. Lai jūsu dāvanas iedvesmo tuvākos mainīt un uzlabot savus paradumus. Lūk, dažas idejas, kādas dāvanas likt zem eglītes.

Klinšu kāpšanas nodarbības
Klinšu kāpšana mūsu platuma grādos nav īpaši izplatīts hobijs, jo dabā nav piemērotu objektu. Tomēr tas nenozīmē, ka pie mums nevar nodarboties ar klinšu kāpšanu. Var, tikai telpās, kas īpaši pielāgotas šim mērķim. Tā būs neierasta, bet interesanta nodarbe, kas prasīs gan izturību, gan koordināciju, gan spēku. Tā būs laba nodarbe, ko izmēģināt tiem, kuriem tradicionālās sporta aktivitātes nav tik saistošas. 

Batutu parka apmeklējums
Batutu parkā jautri un aktīvi pavadīt laiku var dažāda vecuma cilvēki, tāpēc tā būs laba dāvana gan skolas vecuma bērniem, gan pieaugušajiem, kuriem nenāks par sliktu atcerēties bezrūpību, jautrību un labu laika pavadīšanu. Batutu parks patiesi būs īsta aktīvā atpūta, jo lēkāšana lielajos batutos un citu atrakciju izmēģināšana liks pamatīgi nosvīst. Tas arī ir lielisks veids, kā ģimenei kopīgi pavadīt brīvdienu, tāpēc šāda dāvana labi iederēsies zem eglītes, ja vēlaties apsveikt draugu ģimeni, kurā ir bērni. Dāvanu karte batutu parka apmeklējumam un cita aktīvā atpūta  – meklējiet interneta veikalā lieliskadavana.lv.


Dāvanu karte sporta nodarbībām
Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā pamudināt ģimenes locekļus un draugus uz sportiskām aktivitātēm un jauniem hobijiem, ir dāvanu karte sporta nodarbību apmeklēšanai. Tā ļaus izvēlēties sev tīkamāko nodarbību veidu un laiku, kas palielina iespēju, ka dāvanu karte tiešām tiks izmantota un sniegs pozitīvas pārmaiņas saņēmēja dzīvesveidā.

Abonements deju nodarbībām
Ja sporta nodarbības varētu arī neaizraut dāvanas saņēmēju, tad var izmēģināt kaut ko elegantāku. Piemēram, deju nodarbības. Arī tā ir lieliska fiziskā slodze. Dejas arī attīsta kustību koordināciju, stāju, pārliecību par sevi. Vēlme iemācīties dejot ir klusais sapnis daudziem, kuri jau kopš skolas gadiem ballītēs labāk izvēlas sēdēt malā. 

Dāvanu karte sporta preču veikalā
Viens no izplatītiem aizbildinājumiem, kāpēc nesportot, kāpēc aktīvā atpūta nav domāta viņiem, jo nav piemērota apģērba, inventāra un aksesuāru. Dāvanu karte sporta preču veikalā problēmu atrisinās, jo varēs nopirkt tieši to, kas nepieciešams – sporta apģērbu, vingrošanas paklājiņu, parocīgu ūdens pudeli vai jebko citu, kas patīk un ir vajadzīgs.

Sporta aproce
Viena no pēdējo gadu aktualitātēm ne tikai profesionāliem sportistiem, bet ikvienam aktīva dzīvesveida piekritējiem, ir sporta aproces un viedpulksteņi, kas ļaus skaitīt soļus, sekot līdzi pulsam, miega kvalitātei, treniņiem un citiem rādītājiem. Sporta pulkstenis būs lielisks pamudinājums sākt kustēties vairāk un ieviest savā ikdienā arvien jaunas nodarbes. Aktīvā atpūta šķitīs daudz interesantāka, jo būs iespēja sekot saviem sasniegumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)