Banner 980x90

Vēlies uzlabot istabas dizainu? Noderēs stūra dīvāni!

Foto: Xnet.lv
Foto: Xnet.lv
Dīvāni ir daudzpusīgs mēbeļu veids – tie ir ne vien funkcionāli (tajos var gan gulēt, gan atpūsties un uzņemt ciemiņus), bet arī ļauj uzlabot telpas interjeru. Taču īpaši izsmalcinātu istabas veidolu radīt ļauj stūra dīvāni.

Pirms dīvāna iegādes veic telpas uzmērīšanu
Kā jau jebkurai mēbelei, arī dīvānam telpā jāizbrīvē pietiekami liela platība. Lai nerastos situācija, kad dīvāns jau piegādāts, bet tā izmēru dēļ jāveic visas istabas pārkārtošana. Pirms tā iegādes rūpīgi izmēri tam paredzēto vietu telpā, lai pārliecinātos, ka dīvāns atbilst telpas izmēriem.

Stūra dīvāni – elegance un funkcionālisms
Stūra dīvāni telpu padara vizuāli pievilcīgu, ļaujot nosegt kādu no telpā esošajiem stūriem. Taču tas nenozīmē, ka šis dīvānu veids paredzēts tikai ievietošanai telpas stūros. Tikpat labi stūra dīvānu iespējams novietot, piemēram, istabas centrā. Vairāki dīvāni ir aprīkoti ar ritentiņiem, kas būtiski atvieglo to pārvietošanu – tādējādi varēsi ērti mainīt istabas izkārtojumu jebkurā Tev vēlamā laikā. Stūra dīvāni sevī iemieso vēl vairākas priekšrocības:
- pateicoties plašākajam laukumam, uz stūra dīvāna vienlaicīgi var atrasties vairāk cilvēku nekā uz parastā dīvāna;
- stūra dīvāns aizņem mazāk vietas nekā divi atsevišķi dīvāni, turklāt tas arī vizuāli paplašina telpu;
- parasti zem stūra dīvāna ir nodalījums, kur iespējams uzglabāt dažādas lietas, piemēram, gultas veļu.

Dīvānu variācijas – daudz un dažādas
Ņemot vērā, ka cilvēku gaume un vēlmes mēdz būt ļoti atšķirīgas, arī dīvāni tiek piedāvāti dažādās variācijās. Ja Tev patīk klasisks dizains, kā arī vēlies, lai mēbele ir ērti kopjama, izvēlies no ādas vai ādas aizvietotāja izgatavotu dīvānu.
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv


Minimālisma piekritējiem pie sirds ies monolīti stūra dīvāni atturīgās krāsās. Īpašu akcentu piešķir nelielas, no koka vai kāda cita materiāla veidotas dīvāna kājas.
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Savukārt, ja esi uz Tu ar košām krāsām un vēlies, lai dīvāns ir pamanāms un izceļas, iegādājies kādu no stūra dīvāniem spilgtos toņos.
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Bet, ja uz stūra dīvāna vēlies ne tikai sēdēt, bet arī izguldīt ciemiņus vai gulēt tajā pats, Tev noderēs izlaižamais dīvāns.
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Vai zināji, ka gan izlaižami, gan monolīti dīvāni dažādās stila variācijās pieejami "Xnet" internetveikalā? Ienāc "Xnet" internetveikalā un pārliecinies par to pats – Tevi pārsteigs gan plašā izvēle, gan patīkamās cenas! Un, ja nepieciešams, dīvānu vai jebkuru citu preci vari iegādāties līzingā, turklāt – pieejama arī piegāde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)