Banner 980x90

Vēja radītie postījumi Carnikavas novadā – nolauzti koki un zari

Publicitātes foto/ Foto: Carnikava.lv
Publicitātes foto/ Foto: Carnikava.lv
Stiprais vējš jūnijā Carnikavas novadā ir radījis postījumus, kas lielākoties saistīti ar nolūzušiem kokiem un zariem, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Carnikavas novada pašvaldībā. 

Kā informē aģentūra "Carnikavas Komunālserviss" pašvaldības teritorijās sestdien, 11.jūnijā spēcīgajās vēja brāzmās nolūza divas liepas (Rīgas ielā un Stacijas ielā), vītols Stacijas ielā pie dīķa, kā arī  ieva Smilšu ielā un neskaitāmi zari daudzviet novadā. Šī vētra bija liktenīga arī divām papelēm, trīs priedēm Irbenāju ielā, kas vēlāk tika nozāģētas.

Savukārt sestdien, 18.jūnijā stiprais vējš nolauza ievu bērnudārza "Riekstiņš" skvērā, kā arī zarus daudziem kokiem. Vētrā cieta arī bērzs Mazajā Rožu ielā, ko glābšanas dienestam nācās nozāģēt.

Nozāģēta arī viena liepa Carnikavas parkā, kas bija kritiskā stāvoklī, un nokaltusi duglāzija Rīgas ielā.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)