Banner 980x90

Saulkrastu pašvaldība nolēmusi uzlabot mājaslapu

Saulkrasti24.lv
Saulkrasti24.lv
Saulkrastu novada dome izsludinājusi iepirkumu pašvaldības mājaslapas uzlabošanai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Iepirkuma mērķis ir nodrošināt mūsdienīgu un jaunākajām informācijas tehnoloģijas prasībām atbilstošu interneta vietni, kas ietver vizuāla izskata un programmatūras uzlabošanu, kā arī esošās informācijas pārnešanu un jaunas informācijas ievietošanu.

Kā aģentūrai LETA skaidroja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Grasmane, pašreizējā mājaslapa, kuru izveidoja 2011.gadā, ir vizuāli un tehniski novecojusi. Līdz ar to tika pieņemts lēmums veikt iepirkumu, kas paredz mājaslapas uzlabošanu, tostarp esošās informācijas pārnešanu uz jauno, kā arī papildināšanu ar jaunu informāciju un moderniem vizuāliem elementiem.

"Ceram, ka līdz gada beigām pašvaldības mājaslapai būs gan jauns dizains, gan arī jauns tehniskais risinājums, kas spēs nodrošināt ātrāku, efektīvāku un kvalitatīvāku informācijas iegūšanu," bilda Grasmane.

Kandidāti piedāvājumus aicināti iesniegt līdz 15.augusta plkst.11.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)