Banner 980x90

Saulkrastu novada dome ārkārtas sēdē lemj par diviem aizņēmumiem

Valmiera, 18.jūl., LETA. Saulkrastu novada domes deputāti šodienas ārkārtas sēdē lēmuši aizņemties 2,58 miljonus eiro ielu izbūvei, aģentūrai LETA pavēstīja Saulkrastu novada domes pārstāve Marika Grasmane.

Par šiem līdzekļiem plānots īstenot projektu "Uzņēmējdarbības izaugsmei nepieciešamās infrastruktūras attīstībai Saulkrastu novadā",

Šis aizņēmums tiks ņemts uz 20 gadiem Valsts kasē.

Vēl lemts Valsts kasē uz pieciem gadiem aizņemties 130 000 eiro dalībai projektā "Vidzemes piekrastes kultūras un dabas mantojuma iekļaušana tūrisma pakalpojumu izveidē un attīstībā - "Saviļņojošā Vidzeme".

Grasmane gan atzīmēja, ka pašvaldība minētās summas saņems atpakaļ un ka procedūra tiek veikta, lai uzsāktu iepirkumus attiecīgajos projektos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)