Banner 980x90

Saulkrastos vasarā pieejama jahtas noma

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saulkrasti ir skaista un zaļa kūrortpilsēta, kur baudīt vasaras atpūtu Rīgas līča piekrastē ar visiem tās labumiem, izbraucienu ar jahtu ieskaitot.

 

Kā pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja novada pašvaldībā, jahtas nomu Saulkrastos varēsim piedāvāt no Skultes ostas Zvejniekciemā. Osta atrodas Saulkrastu ziemeļu galā un ir tuvākā vieta Saulkrastu apkārtnē, no kuras doties izbraucienā ar jahtu. 

Saulkrastos piedāvājam nelielu, bet ņipru "Delanta 80" tipa jahtu, kas būs ērta līdz 6 viesiem. Jahtas nomas cenas ir ļoti demokrātiskas. Saulkrasti, Zvejniekciems un Skulte izbraucieniem iecienījuši jaunlaulātie kāzās, kā arī vecmeitu un vecpuišu ballītēm. Lieliska ideja ir izbaudīt saulrieta pielietu novakari uz jahtas klāja.

Pieteikt izbraucienu: +371 29214264, alberts@arjahtu.lv 9:30 - 21:00, Alberts

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)