Banner 980x90

Saulkrastos norisināsies interaktīva Veselības izstāde

Foto: saulkrasti.lv
Foto: saulkrasti.lv

Piektdien, 11.septembrī, Saules laukumā (Bīriņu un Ainažu ielu stūrī), laikā no plkst.15.00 līdz plkst.18.00 notiks interaktīva Veselības izstāde, kuru organizē biedrība "Latvijas Veselības Misija", pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Saulkrastu novada pašvaldībā.

Veselības izstāde apmeklētājus iepazīstina ar astoņiem veselības pamatprincipiem: uzturs, kustības, ūdens, saules gaisma, atturība, atpūta un uzticība dievišķajam spēkam. Piedāvā iespēju veikt dažus vienkāršus veselības pārbaudes testus, piemēram: garuma, svara, ķermeņa tauku procenta noteikšana, asinsspiediena mērīšana, kustību - sirdsdarbības tests, glikozes un holesterīna līmeņa noteikšana, bioloģiskā vecuma noteikšana, izelpas plūsmas mērījums. Iespējams saņemt antistressa masāžu, uzzināt vairāk par veselīgu uzturu.

Pateicoties veikala "Dabas stacija" izbraukuma tirdzniecībai, nodegustēt, kā arī iegādāties alternatīvu holesterīna, cukura, laktozes saturošiem produktiem. Speciālistu padomdošana fiziskās un garīgās veselības jautājumos, kā arī motivācija uzlabot dzīves kvalitāti, veicot izmaiņas dzīvesveidā.

Apmeklētājiem visi veselības izstādē piedāvātie pakalpojumi ir bez maksas.

Izstādes apkalpes personāls ir Baltijas valstu sertificēti ārsti, māsiņas, psihologi un veselīga dzīvesveida entuziasti, kuri šajā projektā darbojas brīvprātīgi - bez atalgojuma. Šādas Veselības izstādes ir notikušas daudzās pasaules valstīs un vairākās Latvijas pilsētās, piemēram, Madonā, Ērgļos, Valmierā, Siguldā, Cēsīs, Augšlīgatnē, Salacgrīvā, Daugavpilī, Kārsavā, Rēzeknē, Rojā, Liepājā, Talsos, Ventspilī, u.c. Lielākā izstāde notikusi Rīgā - Vērmaņa parkā, kuru apmeklēja 402 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)