Banner 980x90

Saulkrastos cels vēl vienu "Elvi" veikalu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saulkrastos, Ainažu ielā 28A, cels veikalu "Elvi", kurš būs otrais "Elvi" veikals pilsētā, aģentūru LETA informē uzņēmuma pārstāvji.

"Topošā veikala platība ir 635 kvadrātmetri, pircēju ērtībai tiks piedāvāta autostāvvieta 65 mašīnām. Veikala īpašniece ir SIA "Vita Mārkets" - ilggadēja SIA "Elvi Latvija" franšīzes partnere, kam pieder 34 "Elvi" veikali visā Latvijā," informēja "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine, papildinot, ka jaunais veikals izcelsies ar modernu dizainu un saudzīgu attieksmi pret dabu - būvniecībā tiks pielietotas videi draudzīgas tehnoloģijas.

SIA "Vita mārkets" pērn apgrozīja 46,816 miljonus eiro, bet nopelnīja 545 966 eiro.

Uzņēmums dibināts 1997.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 140 792 eiro. "Vita mārkets" pieder Imantam Rendeniekam (88,02%), Vitai Rendeniecei (8,98%) un Igoram Kozlovskim (3%).

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)