Banner 980x90

Sadancos Latvijas senioru kolektīvi

17.augustā plkst.13.00 Saulkrastu estrādē notiks Latvijas Eiropas senioru deju kolektīvu sadancis "Jūras šalkas 2013", vēsta Saulkrastu novada pašvaldības interneta vietne.

Šajos deju svētkos piedalīsies 25 kolektīvi no Valmieras, Vārkavas, Ikšķiles, Gulbenes, Jelgavas, Carnikavas, Bauskas, Alojas, Skrīveriem, Ogres, Jēkabpils, Siguldas, Ozolniekiem, Kandavas, Rundāles un Rīgas. Protams, uzstāsies paši saimnieki - Saulkrastu novada dejotāji.

Senioru dejām piemīt dažas atšķirības, kuras noteic izpildītāju vecums. Priekšnesums balstās uz partneru līdztiesību. Senioru izpaušanās dejā ir arī elegants veids vecāku cilvēku fiziskai slodzei un nozīmīgs ieguldījums sociālajā darbā, tas veicina garīgā un dvēseles spēka līdzdarbošanos un izglītošanos.

To visu skatītāji varēs vērtēt paši. Koncerts ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)