Banner 980x90

Rīkos mītiņu pret ieceri pāriet uz izglītību tikai latviešu valodā

Rīga, 20.okt., LETA. Pirmdien, 23.oktobrī, pie Izglītības un zinātnes (IZM) ministrijas notiks mītiņš pret Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa izteikumu, ka izglītība jānodrošina tikai latviešu valodā, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas domē.

Mītiņš notiks no plkst.12 līdz 13, Vaļņu un Smilšu ielas krustojumā pie ministrijas ēkas. Kā galvenais mītiņa iemesls minēts Vējoņa 11.oktobra izteikums, kurā pausts, ka laika gaitā izglītība skolās būtu jānodrošina tikai un vienīgi latviešu valodā.

Iesnieguma pieteicējs ir privātpersona Degi Karajevs, kurš norādījis, ka protesta akcijā piedalīsies aptuveni 100 cilvēku.

Pieteikums Rīgas domē ir saņemts likumā noteiktajā kārtībā un nav saņemta informācija, kas liktu ieceri ierobežot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)