Banner 980x90

Populārākie angāru veidi dažādām vajadzībām

Angāru piedāvājums un daudzveidība mūsdienās ievērojami paplašinājusi to pielietojumu sfēras un izmantošanas mērķus. Ja agrāk angārs saistījās ar būvi, ko lielākoties izmanto rūpniecībā vai aviācijā, tad šobrīd tos iespējams pielietot jau krietni plašāk, tajā skaitā, kā produktu noliktavas, ražotņu telpas, lopu turēšanai, tehnikas novietošanai, zirgu manēžu veidošanai un pat pasākumu organizēšanai. 
Rodoties vajadzībai pēc konkrētas specifikācijas angāra, nākas krietni palauzīt galvu, lai saprastu, kā pie tāda tikt. Pašiem uzbūvēt šādu celtni būtu ļoti sarežģīti, tādēļ atliek meklēt profesionālu uzņēmumu, kurš ir pieredzējis un zinošs angāru būvēšanas un uzstādīšanas jomā. 

Domus Būve piedāvā dažāda tipa angāru būvi, sākot no idejas līdz pat montāžai, vadoties pēc klienta vēlmēm un vajadzībām. Angāru ražošana ir tikai viens no Domus Būve darbības virzieniem. Papildus tam uzņēmums arī piedāvā betonēšanas, bruģēšanas pakalpojumus, garāžu būvi, vārtu izgatavošanu, fasādes darbus, jumtu nomaiņu, zaļās enerģijas risinājumu ieviešanu, kā arī dažādus telpu iekšējās apdares pakalpojumus. 
 
Atgriežoties pie angāriem, vērts pieminēt populārākos angāru veidus, kādi ietilpst Domus Būve piedāvājumā.

• Angārs ar taisnām sienām un lokveida jumtu – pievilcīgas, izturīgas un daudzpusīgas celtnes, kuras var izmantot, piemēram, smagās tehnikas uzglabāšanai. Domus Būve piedāvājumā ir 8 un 9 metrus plati angāri ar neierobežotu garumu. Konstrukcija veidota no augstvērtīga strukturālā tērauda, ko papildina koka ribas. Savukārt segums veidots no gofrēta profila loksnēm. Sānu sienu montāžā izmantotas trapecveida loksnes. Sortimentā ir dažādu krāsu angāri – brūni, melni, pelēki, zaļi. Šī tipa celtnei ir 15 gadu garantija. 

• Lokveida angārs – klasiska dizaina angārs ar daudzpusīgu pielietojumu Cenas ziņā lētāks nekā pirmais veids. Domus Būve piedāvā dažāda platuma modeļus, sākot no 8, līdz pat 13 metriem, ar neierobežotu garumu. Angāra konstrukciju veido tērauda caurules un koka ribas. Segumam izmantotas gofrēta profila loksnes. Ja vēlaties, iespējams iebūvēt arī jumta logus. Sortimentā pieejami dažādu krāsu angāri – melni, brūni, ķiršu, zaļi un pelēki. Arī šai celtnei pieejama 15 gadu garantija. 

• PVC angārs – cenas ziņā izdevīgāks, viegli saliekams angārs, ko izmantot gan pasākumu organizēšanai, gan citiem nolūkiem. Sienas izgatavotas no PVC materiāla, kura krāsu var pielāgot pēc klienta vēlmēm, kā arī tam virsū var uzdrukāt logo vai reklāmu. Konstrukcija veidota no izturīga cinkotā tērauda. Tenta angāri atbilst visām drošības prasībām. Maksimālais pieejamais kores augstums ir 8,5 metri. 

• PVC angārs ar metāla sienām – atšķirībā no iepriekšējā veida, šim angāram tikai jumts ir veidots no PVC auduma, savukārt sienas no metāla. Šī tipa būvēm ir diezgan augsta sniega izturība, kā arī tos nespēj ietekmēt vējš vai mitrums. Angāram piešķirts ugunsdrošības sertifikāts. 

Šie ir tikai daži no piedāvājumā esošajiem angāriem. Ja vēlies uzzināt par tiem vairāk, apmeklējiet Domus Būve mājaslapu jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)