Banner 980x90

Pierīgas novadu pašvaldību sporta spēlēs Ādažu komanda iegūst 8.vietu

Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Adazi.lv
Piektdien, 17.jūnijā Baldonē norisinājās Pierīgas novadu pašvaldību vasaras sporta spēles. 14 komandu konkurencē, Ādažu komanda izcīnīja 8.vietu, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā.

Novadu pašvaldību darbinieki sacentās tādās disciplīnās kā loka šaušana, volejbols, riepas mešana, stafetes ar basketbola un riteņbraukšanas elementiem.

Īpaši gaidītas novadu pašvaldību priekšēdētāju sacensības ar makšķerēšanas elementiem. Spēļu laikā uzrunātie dalībnieki vienbalsīgi atzina, ka pasākumā valdīja lieliska atmosfēra un veselīgas sportiskas konkurences gars. Cilvēki bija draudzīgi, un komandas uzmundrināja un atbalstīja cita citu.

Baldones pašvaldības darbinieki sporta spēļu summā guva pārliecinošu uzvaru 14 Pierīgas novadu konkurencē. Desmit disciplīnu summā, skaitot iegūtās vietas, viņiem 45 punkti. Otro vietu ieguvusī Mārupes komanda savāca 62 punktus, bet trešās vietas ieguvēji ķekavieši – 64 punktus. Komandu kopvērtējumā labāko sešniekā sīvā cīņā vēl iekļuva Carnikavas (65 punkti), Ropažu un Babītes (pa 68) komandas. Tālākajās vietās ierindojās Mālpils (70), Saulkrastu (75), Ādažu (79), Stopiņu (82), Inčukalna (83), Olaines (84), Salaspils (97) un Krimuldas (109) pašvaldības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)