Banner 980x90

Pierīgā, vīrietis gūst traumas, nokrītot no divu stāvu augstuma

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Kāds 65 gadus vecs vīrietis sestdien Pierīgā savās lauku mājās nokritis no aptuveni divu stāvu augstuma, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) preses pārstāve Ilze Bukša.

Kritiena rezultātā vīrietis guva galvas traumas, kā arī lauzis roku. Viņš tika hospitalizēts.

Savukārt Rīgā 90 gadus veca kundze savās mājās pakritusi un uzrāvusi virsū karstu ūdeni. Rezultātā sieviete guva krūškurvja apdegumus, kā arī kritiena rezultātā salauza roku un guva galvas traumu. Arī šī sieviete gūto traumu dēļ nogādāta slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD bija 1200 izsaukumi, no tiem 265 saistīti ar traumām un negadījumiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)