Banner 980x90

Pērn par 13% sarucis pētniecisko iekārtu tirgotāja "Armgate" apgrozījums

Pērn par 13% sarucis pētniecisko iekārtu, laboratorijas aprīkojuma un mērierīču tirgotāja "Armgate" apgrozījums, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3,95 miljoni eiro, bet 2012.gadā - 4,57 miljoni eiro. Tikmēr par 19,31% saruka uzņēmuma peļņa - no 582 811 eiro 2012.gadā līdz 470 227 eiro 2013.gadā.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums veicis analītisko iekārtu piegādes zinātniskajām un kvalitātes kontroles laboratorijām, instalācijas un klientu apmācību, laboratorijas un medicīnas iekārtu tehnisko apkopi un remontu, augstāko mācību iestāžu jauno korpusu iekārtošanas plānošanu.

Tāpat pagājušajā gadā īpaša uzmanība pievērsta zinātniski pētnieciskajai darbībai, ārvalstu partneru sadarbības nostiprināšanai, tehniskā personāla kvalifikācijas paaugstināšanai, kompānijas kvalitātes pārvaldības sistēmas uzlabošanai.

Šogad uzņēmums plāno pievērst uzmanību personāla kvalifikācijas celšanai un Eiropas Savienības projektu attīstīšanai, atbalstīt zinātniskās konferences un seminārus Baltijas valstīs.

SIA "Armgate" dibināta 1994.gada 2.augustā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 228 eiro. "Armgate" īpašnieki ir Reviks Vardanjans - 70% un Vineta Zilgalve - 30%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)