Banner 980x90

Pēc biedru izstāšanās likvidēta "Vienotības" Saulkrastu novada nodaļa

Rīga, 28.aug., LETA. Pēc lielākās daļas "Vienotības" Saulkrastu novada nodaļas biedru izstāšanās no partijas likvidēta šī politiskā spēka reģionālā nodaļa, aģentūru LETA informēja līdzšinējais nodaļas vadītājs Normunds Līcis.

Viņš izplatījis paziņojumu, ka biedri kolektīvi izstājas no partijas. "Kopumā mūsu nodaļā bija reģistrēti 43 biedri, pašlaik [nodaļā] reāli paliek viens biedrs. Līdz ar to tiek likvidēta arī pati "Vienotības" Saulkrastu nodaļa," norāda Līcis.

Attiecīgais lēmums pieņemts pēc 19.augustā notikušā partijas kongresa. "Mēs cerējām, ka kongress nesīs pārmaiņas, ko bijām tik ļoti gaidījuši. Diemžēl tas nenotika. Pateicoties virknei atsevišķu biedru radītām situācijām un notikumiem vairāku gadu garumā, "Vienotība" ir pazaudējusi savu vārdu, dibināšanas mērķus un principus," pauž likvidējamās Saulkrastu nodaļas vadītājs.

Viņš skaidro, ka, uzklausot Saulkrastu nodaļas biedru un atbalstītāju viedokli par partijas nevēlēšanos un nespēju mainīties, reputācijas zudumu, tika nolemts likvidēt politiskās partijas reģionālo nodaļu un izstāties no "Vienotības".

Kā ziņots, arī vairumam "Vienotības" Garkalnes novada nodaļas biedru pametot politisko spēku, pieņemts lēmums likvidēt partijas Garkalnes nodaļu.

Nodaļas vadītāja vietniece Elga Liepiņa iepriekš aģentūru LETA informēja, ka vairums jeb 13 no 17 Garkalnes novada nodaļas biedriem vērsušies pie Ašeradena ar iesniegumu par izstāšanos no partijas, neredzot iespēju turpmāk būt par šīs partijas sastāvdaļu.

No partijas "Vienotība" plāno izstāties arī daļa Liepājas nodaļas biedru.

Kolektīvo iesniegumu par izstāšanos no partijas "Vienotības" valdei plānots nosūtīt nākamnedēļ, aģentūrai LETA apstiprināja Liepājas nodaļas vadītājs Armīns Robežnieks, kurš arī pats pametīšot partiju. Pagaidām viņš vēl nevarot pateikt, cik nodaļas biedru no partijas izstāsies. Nodaļa esot liela - tajā ir ap 70 biedru, un Robežnieks turpinot apzināt viņu plānus par turpmāko darbību partijā.

Jau vēstīts, "Vienotības" valdes priekšsēdētājs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens biedru izstāšanos no partijas skaidro ar pārmaiņu procesu partijā, kā rezultātā vairāki līdzšinējie politiskā spēka pārstāvji nolēmuši atstāt partiju. Reizē jauni atbalstītāji pauduši gatavību iestāties "Vienotībā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)