Banner 980x90

Par Pierīgas pašvaldību apvienības vadītāju iecelts Ādažu mērs Sprindžuks

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Par Pierīgas pašvaldību apvienības vadītāju ceturtdien, 14.janvārī ievēlēts Ādažu mērs Māris Sprindžuks ("Reģionu alianse"), bet par izpilddirektoru - iepriekšējā apvienības vadītāja Daiga Jurēvica (LZS), sociālajā tīklā "Twitter" ziņo Jurēvica.

Jau vēstīts, ka Jurēvica 16.decembrī pēc deputātu iniciatīvas tika atcelta no Carnikavas novada domes priekšsēdētājas amata un saskaņā ar apvienības statūtiem to vadīt var tikai apvienības sastāvā esošo pašvaldību vadītāji un viņu vietnieki. Līdz ar to tika prognozēts, ka Jurēvicai, visticamāk, būs jāzaudē šis amats.

Pēdējā sarunā ar aģentūru LETA Jurēvica gan neapgalvoja, ka viņai šis amats būs jāzaudē. "Visādi var būt, statūti var tikt grozīti," viņa komentēja.

Pierīgas pašvaldību apvienība nodibināta pērn 22.oktobrī un par tās priekšsēdētāju sākotnēji tika ievēlēta Jurēvica, bet par izpilddirektoru tika iecelts bijušais Smiltenes mērs, tagadējais Saeimas deputāts Ainārs Mežulis (ZZS).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)