Banner 980x90

Māri Sprindžuku uzņem "Reģionu Aliansē"

Ceturtdien, 19.jūnijā notikušajā Reģionu Alianses pārstāvju sapulcē partijas rindās uzņēma Ādažu novada domes pašvaldības priekšsēdētāju Māri Sprindžuku, pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja "Reģionu Alianses" Ādažu nodaļas vadītājs Juris Krūze.

Ar mērķi nodrošināt pilnvērtīgu Ādažu Domes darbību pagājšnedēļ pēc Reģionu Alianses deputātu iniciatīvas tika sasaukta Domes ārkārtas sēde, kuras laikā tika izteikta neuzticība esošajai vadībai - Ādažu Domes priekšsēdētājam Normundam Zviedrim (Vienotība) un priekšsēdētāja vietniecei Karīnai Sprūdei (Saskaņas centrs). Par Domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Māris Sprindžuks, par priekšsēdētāja vietnieku - Pēteris Balzāns.

Reģionu Alianses deputāti uzskatīja, ka līdzšinējā vadība nespēja nodrošināt saimniecisku un atbildīgu Domes darbību iedzīvotāju interesēs. Turpinot vadīt Domes darbu līdzšinējā stilā, pastāvēja nopietns risks destabilizēt situāciju pašvaldībā - gan investīciju projektu realizācijā, gan cilvēkresursu piesaistē, ko arī apliecināja saņemtie vairākkārtējie aizrādījumi no finanšu stabilizācijas uzrauga.

Reģionu Alianses Ādažu nodaļa ir lielākā Reģionu Alianses nodaļa ar 115 biedriem, nodaļas vadītājs ir Juris Krūze. RA Ādažu novada Domē ir 6 deputātu mandāti un 2013.gada pašvaldību vēlēšanās tā ieguva 40% vēlētāju atbalstu.

Savukārt partija Reģionu Alianse ir Latvijas Reģionu apvienībā (LRA), kurā apvienojušās vairākas reģionālās partijas ar turpat vai 1000 biedriem, 200 deputātiem 45 Latvijas pašvaldībās, LRA pārstāvji vada 18 pašvaldības un tai ir 2 deputāti Saeimā. LRA šobrīd turpina apvienot Latvijas reģionu pārstāvjus un līderus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)