Banner 980x90

Mākslīgā akmens izstrādājumi virtuvē – iespējas un priekšrocības

Mākslīgais akmens ir akrila bāzes kompozītmateriāls, kas lieliski piemērots virtuves, vannasistabas un citām virsmām, kur vajadzīga augsta fiziskā un ķīmiskā noturība un jāievēro stingras higiēnas prasības. Pateicoties gandrīz neierobežotajām dizaina iespējām un plašajam krāsu klāstam, mākslīgais akmens tiek veiksmīgi izmantots dažādām vajadzībām. 

Virtuve ir viena no zonām, kur mākslīgā akmens izstrādājumus var lietot tiešām plaši un izmantot visas šī materiāla sniegtās priekšrocības.

Pieprasītākie mākslīgā akmens izstrādājumi virtuvēm

Virtuves virsmas

Virtuves virsmas no mākslīgā akmens telpai piešķirs greznu un izsmalcinātu izskatu. Materiāls ir silts, patīkams un pat daudzu gadu laikā un intensīva lietojuma apstākļos nezaudē savu nevainojamo izskatu. Mākslīgā akmens virtuves virsmas var izgatavot vēlamajos izmēros un krāsā, pieskaņojoties jau esošajam interjeram vai radot savu sapņu virtuvi no jauna, piemēram, izveidojot gaumīgu leti vai funkcionālu salu no mākslīgā akmens. Būtiski, ka šīs virsmas ir viegli un ērti kopt, nepieliekot īpašas pūles un nelietojot specifiskus tīrīšanas līdzekļus.

Virtuves izlietnes
Arī izlietnes ir pieprasīts izstrādājums no mākslīgā akmens. Bieži vien izlietnes tiek pasūtītas kopā ar virtuves virsmu, jo no šī materiāla iespējams izveidot vienu monolītu izstrādājumu, apvienojot abus objektus. Tas ir īpaši ērti gan no funkcionalitātes, gan dizaina aspekta. Mākslīgā akmens izlietnes ir gaumīgas, viegli kopjamas un pielāgojamas ikvienas telpas specifikai. No šī materiāla bez grūtībām var izgatavot gan īpaši mazu un neierastas formas izlietni, gan izteikti lielu izlietni, ja tas nepieciešams.

Virtuves sienas paneļi
Bieži virtuves virsmas un izlietnes papildina arī virtuves sienas paneļi, kas ir loģisks un funkcionāls papildinājums šiem izstrādājumiem. Virtuves sienas paneļi, kas savienoti ar virsmu un izlietni, padara virtuves darba zonu maksimāli ērtu, higiēnisku un viegli kopjamu, jo nav jāsatraucas, ka tiks nosmērēta vai sabojāta siena. Virtuves sienas paneļi no mākslīgā akmens vienmēr būs viegli notīrāmi un nezaudēs labo izskatu. Šuvju vietas ir nemanāmas, tajās nekrājas netīrumi un neveidojas pelējums.

Papildu funkcionālie risinājumi
Virtuves virsmas, izlietnes un sienas paneļus iespējams papildināt arī ar vēlamajiem funkcionālajiem risinājumiem, kas piešķirs virtuvei vēl vairāk ērtību, piemēram, ar ūdenslīstēm, notecēm, metāla stieņiem pie plīts, palodzi, ventilācijas restēm un citiem elementiem. Tāpat virtuves interjeru var papildināt ar oriģināliem dizaina elementiem no mākslīgā akmens, piemēram, virtuves dēlīšiem, augļu traukiem.

Mākslīgā akmens priekšrocības
Mākslīgais akmens ir mūsdienīgs materiāls, kuru novērtē un interjerā izvēlas arvien vairāk, jo tā īpašības nodrošina tieši to, ko šobrīd vēlamies – nevainojamu izskatu, vieglu kopšanu un ilgmūžību. Runājot par mākslīgo akmeni, noteikti jāmin vēl vairākas īpašības, kas sniedz priekšrocības tiem, kuri izvēlas šo materiālu interjerā.
• Mākslīgais akmens ir nekaitīgs un neizdala izgarojumus. 
• Mākslīgais akmens ir neporains un monolīts, kas padara to izturīgu pret šķidrumiem un vielām.
• Materiāls ir viendabīgs visā tā biezumā un lietošanas laikā nemaina krāsu.
• Mākslīgais akmens ir taustei patīkams un silts.
• To var papildināt ar gravējumiem, apgaismojumu un kombinēt ar citiem materiāliem.
• Uz mākslīgā akmens virsmām neveidojas pelējums. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)