Banner 980x90

Līgo svētku brīvdienās Kalngalē un citur uzdarbojušies vandāļi

Publicitātes foto/ Foto: Carnikava.lv
Publicitātes foto/ Foto: Carnikava.lv
Pēc garajām Līgo svētku brīvdienām "Carnikavas Komunālservisa" darbinieki konstatējisuši, ka vairākās vietās vandāļi bojājuši vai iznīcinājuši dažādus atpūtas un infrastruktūras objektus.

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Carnikavas novada pašvaldībā, ir norauti dēļi koka celiņam uz jūru Gaujā, Skautu ielas galā. Celiņš uz jūru papostīts arī Kalngalē, bet pludmalē izdedzināts caurums pārģērbšanās kabīnes grīdā, kā arī pilnībā nodedzināt viena pārvietojamā tualete. Kalngalē nozagts pludmalē izvietotais atpūtas sols, bet Vanagu ielā noņemts ātrumvalnis un izmests atkritumu tvertnē.

Savukārt Carnikavā regulāri bojāti gan parka estrādes, gan atpūtas soli.

Šādi vandālisma akti rada pašvaldībai ievērojamus zaudējumus. Pašvaldības policija regulāri patrulē novadā, tomēr aicina arī iedzīvotājus – ja pamanāt kādu personu vai personu grupu postām novada infrastruktūru, nekavējoties ziņojiet Carnikavas novada pašvaldības policijai pa diennakts mobilo tālruni 22006686.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)