Banner 980x90

Ledusskapji – kā izvēlēties piemērotāko?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Viena no svarīgākajām sadzīves tehnikas iekārtām katrā mājsaimniecībā ir ledusskapis. Bez tā neiztikt, lai ikdienā lietojamo pārtiku saglabātu svaigu. Lai gan ledusskapis ir ilgtermiņa pirkums, kas parasti kalpo vairākus gadus, laika gaitā tas nolietojas. Tas attiecas gan uz dzesēšanas sistēmu, gan enerģijas patēriņu. Ja Tev mājās vēl ir kāds vecāka izlaiduma gada ledusskapis, tad noteikti būsi novērojis, ka tam ir diezgan liels elektroenerģijas patēriņš, kas mēneša griezumā ģimenes budžetam nes liekus izdevumus par elektrību. Ja Tavam ledusskapim ir kāds defekts, piemēram, nedarbojas saldētava, tad ir īstais laiks lūkot pēc jaunas ierīces. Tieši tagad notiek grandiozas pirmssvētku izpārdošanas, un ledusskapji par zemām cenām atrodami viedveikalā 1a.lv.

Kādu ledusskapi izvēlēties?
Ledusskapja izvēli nosaka vairāki faktori. Ja Tev ir liela ģimene, tad noteikti jāpievērš uzmanība ne tikai ledusskapja, bet arī saldētavas ietilpībai. Lai gan var pirkt katru no tiem atsevišķi, praktiski cilvēki izvēlas ledusskapi, kuram augšā vai apakšā ir ierīkota arī saldētava. 

Ledusskapis ir sadzīves tehnika, kura kalpo (ir pieslēgta elektropiegādei) 24 stundas, tāpēc ne mazāk svarīgs kritērijs ir enerģijas patēriņa klase, kas parasti ir norādīta uz ledusskapja uzlīmes vai pie cenu zīmes apraksta. Ekonomiskākie ledusskapji tiek apzīmēti kā A klase, attiecīgi A+, A++ u.t.t. Jo ekonomiskāku ledusskapi Tu iegādāsies, jo vairāk elektroenerģijas ietaupīsi savā mājsaimniecībā. Tāpēc izvēlies ledusskapi, kuram enerģijas patēriņš nav zemāks par A klasi.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv


Tāpat, pērkot ledusskapi, ir vērts pievērst uzmanību komplektācijai jeb izkārtojumam, atverot ledusskapja durvis. Parasti tur ir vairāki plauki (stikla vai plastmasas), nodalījums vai kaste dārzeņu/augļu uzglabāšanai, tvertnes ūdens sasaldēšanai jeb ledus formiņas, kastītes olām, kā arī atsevišķi plaukti pie durvīm. 

1a.lv piedāvājumā ir moderni, kvalitatīvi ledusskapji no tādiem zināmiem ražotājiem kā:
AEG;
Amica;
Beko;
Bosch;
Candy;
Electrolux;
Siemens;
Whirlpool;
Zanussi.

Atceries! Pēc ledusskapja iegādes, rūpīgi iepazīsties ar lietošanas instrukcijas noteikumiem. Piemēram, cik bieži saldētavai ir nepieciešama atkausēšana. Tādā veidā parūpēsies par to, lai jaunais pirkums kalpotu pēc iespējas ilgāk. Ja ievērosi pamatnosacījumus ledusskapja pareizā lietošanā, tad saviem ģimenes locekļiem vai ciemiņiem galdā vienmēr varēsi likt svaigus pārtikas produktus. 

Speciālisti arī norāda, ka dzesēšanas iekārtas darba mūžu pagarinās ventilācijas noteikumu ievērošana. Proti, ledusskapja aizmugurējai daļai ir jāatvēl pietiekama vieta starp telpas sienu un ledusskapi, lai tehnikas ventilācijai nebūtu nekādu būtisku šķēršļu.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv
Ja Tev rodas kādi jautājumi par konkrētā ledusskapja modeļa tehniskajiem parametriem, droši sazinies ar 1a.lv pārstāvjiem pa kontaktu sadaļā norādīto e-pastu, tālruni, vai sazinies ar konsultantu online čatā. Klientu konsultanti būs priecīgi Tev palīdzēt.

Ledusskapis kā dizaina elements Tavā virtuvē
Ja kādreiz ledusskapi iedomājāmies tikai baltās krāsas toņos, tad mūsdienās viss ir mainījies, jo ražotāji ir sapratuši, ka šī sadzīves prece pilda ne vien ēdiena uzglabāšanas funkciju, bet kalpo arī kā virtuves vai priekštelpas dizaina elements, ja tas ir atbilstoši pieskaņots telpas kopējam tēlam. Tādēļ liela daļa patērētāju izvēlas ledusskapi pēc dizaina un krāsas. 1a.lv piedāvājumā ir pelēkas, baltas, sudraba, melnas, zaļas, sarkanas, krēmkrāsas, bēšas, alumīnija un par rozā krāsas ledusskapji. Tās ir krāsas, kuras veiksmīgi var saskaņot ar daudzām citām, kas jau atspoguļojas Tavā virtuvē vai citā telpā, kur paredzēts novietot ledusskapi.

Izvēlies ledusskapi ar kurjera piegādes starpniecību mājās
Iepērkoties interneta veikalā 1a.lv, klientiem tiek piedāvātas dažādas priekšrocības. Viena no tām ir preces piegāde līdz nama durvīm. Tas nozīmē, ka Tev nebūs jāsatraucas par to, kā nogādāt ledusskapi uz mājām. Pirms pasūtījuma piegādes ar Tevi sazināsies kurjers, un jūs varēsiet vienoties par ērtāko piegādes laiku. Atceries, ka nereti akciju laikā ir iespējams izmantot bezmaksas piegādi uz mājām, tādā veidā ievērojami ietaupot naudu. Seko līdzi aktuālajiem piedāvājumiem viedveikalā 1a.lv un Tu vienmēr būsi informēts par izdevīgākajiem piegādes nosacījumiem! Ar citām 1a.lv preču saņemšanas iespējām iepazīties mājaslapā.

Ja vēlies, lai jaunais ledusskapis atrastos Tavā virtuvē jau līdz Ziemassvētkiem, tad negaidi algas dienu vai prēmiju, veic pirkumu jau tagad! Jā, tas ir pavisam reāli, jo 1a.lv strādā klientu interesēs, piedāvājot iegādāties preces līzingā. Turklāt akciju un īpašu piedāvājumu laikā daudzām preču grupām tie piedāvāts bezprocentu līzings, kas ir Tava iespēja nepārmaksāt ne centa. 

1a.lv ir ģimenei draudzīga iepirkšanās vieta, kurai raksturīgs plašs sadzīves un mājsaimniecības preču klāsts. Gādā jaunu sadzīves tehniku savai mājsaimniecībai un neaizmirsi, ka tuvojas svētki, un katrs no Taviem mīļajiem klusībā cer saņemt kādu jauku dāvanu. Iepērcies ar prieku kopā ar 1a.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)