Banner 980x90

KSMR Fitness aicina uz treniņu Saulkrastos

Foto: Facebook.com/ KSMR Fitness
Foto: Facebook.com/ KSMR Fitness
KSMR Fitness treneri aicina Saulkrastu iedzīvotājus uz pirmo treniņu sestdien, 9.aprīlī, plkst.12.00 Saulkrastu Jūras parkā, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Saulkrastu novada pašvaldībā. 

KSMR Fitness savu darbību uzsāka 2014.gada vasarā ar mērķi organizēt vispārējās fiziskās sagatavotības treniņus ikvienam sportot gribētājam. Divu gadu laikā no viena Rīgas rajona KSMR Fitness izauguši līdz salīdzinoši zināmam brīvdabas Fitnesa brendam. Šobrīd treniņi piedāvāti Rīgas un nu jau deviņu pierīgas pilsētu iedzīvotājiem.

Treneru specializācija ir vispārējā fiziskā sagatavotība, treniņos attīstītas teju visas fiziskās īpašības kā arī stiprināta dziļā muskulatūra, kas ir pamats, lai cilvēks neatkarīgi no sava vecuma būtu gatavs intensīviem spēka un izturības treniņiem.

KSMR Fitness mērķis nav treniņa dalībniekos iedzīt bijību pret augstas intensitātes slodzi, parādīt ko viņi nevar un nav sasnieguši, bet tieši pretēji – iedrošināt sākt, parādīt piemēru un strādāt pie vingrinājumu izpildes tehnikas.

Viņu treniņi ir paredzēti ikvienam, neskatoties no iepriekšējās sporta pieredzes, vecuma vai jeb kāda cita faktora. Vingrinājumus atvieglo vai sarežģī, atkarībā no katra spēju robežas.

Treniņiem iespējams pieteikties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)