Banner 980x90

Internetveikals – īstā vieta, ko apskatīt lietainā dienā

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Kad ārā žļurkstina lietus, kad tā vien kārojas iekurināt kamīnu arī jūlija vidū un kad aukstās zupas vietā galdā joprojām tiek celts borščs, ir īstais laiks veltīt dažus mirkļus, lai pasērfotu internetā un pameklētu preces darbam, domājot par laiku, kad ārā vairs nelīs. Interneta veikalā http://precesdarbam.lv ir pieejams patīkami plašs klāsts, lai būtu vērts veltīt pāris minūšu laika un izvēlētos kādu jaunumu sevis iepriecināšanai.

Lasiet tālāk, lai uzzinātu 7 interesantus faktus par interneta veikalu PrecesDarbam.lv

7 labi fakti par interneta veikalu "Preces darbam"
• Kā var noprast pēc nosaukuma, šajā interneta veikalā var iegādāties preces darbam! Katra strādīga cilvēka labākais pieturas punkts un katra nedaudz mazāk strādīga cilvēka labākā vieta iedvesmai.
• Sadaļa "Īpašais piedāvājums" – šajā interneta veikalā ir izveidota atsevišķa sadaļa akcijas precēm. Tas nozīmē mazāk laikietilpīgas šķirstīšanas, vairāk lietderīgi pavadīta laika un preču, kas iegādātas par vislabākajām cenām.
Vēlmju saraksts – katrs lietotājs var izveidot savu vēlmju sarakstu, atzīmējot lietas, kas iepatikušās vai ieinteresējušas. Šādu vēlmju sarakstu ir daudz vienkāršāk parādīt dzīvesbiedram – mazāk liekas meklēšanas, vairāk ātri pieņemtu lēmumu.
Dāvanu kartes – jauna, bet noderīga un patīkama funkcija. Internetveikalā http://precesdarbam.lv/ var iegādāties dāvanu kartes – ideāli brīžos, kad jādodas ciemos, bet nopirkt dāvanu karti kādā "reālā" veikalā vairs nemaz nav laika. 
Partneru programma – internetveikalā PrecesDarbam.lv darbojas partneru programma, ļaujot tās biedriem pelnīt, izvietojot internetveikala reklāmu savā vietnē. Atlīdzība tiek aprēķinātā kā komisijas maksa par iegādāto preci, ko pircējs iegādājies, uzklikšķinot uz šādas reklāmas.
• Visām precēm ir spēkā ražotāja garantija – 2 gadi.
• Pieejami vairāki norēķinu veidi:
  → skaidrā naudā – gan fiziskām, gan juridiskām personām;
  → ar bankas karti, iegādājoties preces birojā;
  → ar internetbankas vai bankas pārskaitījumu;
  → kredīts – par pirkumiem var norēķināties arī šādi.

"Preces darbam" ir lieliska vietne, kur iegādāties gan to, kas darbam nepieciešams, gan arī parūpēties par izklaidēm un atpūtai nepieciešamo inventāru. Viss vienuviet, viss ērti un saprotami sakārtots kategorijās un viegli atrodams arī ar meklētāju. Nav jāpamet siltās mājas, lai iegādātos kādu mājsaimniecībā nepieciešamu lietu – atliek vien atvērt interneta pārlūku, izvēlēties, apmaksāt – un prece jums tiks piegādāta! Aiziet!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)