Banner 980x90

"Elvi" jaunā veikalā Saulkrastos investē 800 000 eiro

Rīga, 14.dec., LETA. Paplašinot tirdzniecība vietu skaitu, mazumtirdzniecības tīkls "Elvi Latvija" Saulkrastos atklās jaunu veikalu, kurā investēti 800 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Jaunais veikals nodrošinās 20 jaunas darbavietas. Veikala tirdzniecības zāle iekārtota gandrīz 400 kvadrātmetru platībā, plašā sortimentā tiks piedāvāta Latvijas ražotāju produkcija, salāti un citi kulinārijas izstrādājumi, smalkmaizītes un kafija.

"Saulkrastus regulāri apmeklē tūristi un ceļotāji, kas dodas tālākos braucienos uz Igauniju, tāpēc jaunajā veikalā atsevišķi uzstādītas divas ekspreskases nelielu pirkumu veikšanai. Pircēju ērtībām veikala ēkā iekārtotas tualetes, kas pieejamas arī cilvēkiem arī pašām vajadzībām, bet pie veikala izvietota plaša, apgaismota stāvvieta 62 automašīnām," sacīja Vārtukapteine.

Veikals pieder franšīzes partnerim SIA "Vita mārkets", kas saimnieko 36 "Elvi" veikalos visā Latvijā. Kā norādīja "Vita mārkets" valdes priekšsēdētājs Imants Rendenieks, veikala ēkas pamatakmens tika ielikts šī gada 28.jūlijā. Ēkas nesošās konstrukcijas celtas no Latvijā audzēta koka, telpās izvēlēts apgaismojums ar zemu enerģijas patēriņu, bet pati būve plānota tā, lai būtu energoefektīva un tās ekspluatācijas laikā tiktu tērēts pēc iespējas mazāk enerģijas un dabas resursu.

Jaunais "Elvi" veikals Saulkrastos, Ainažu ielā 28A, tiks atvērts rīt, 15.decembrī, plkst.14.

Kā ziņots, "Elvi Latvija" apgrozījums pērn pieauga par 8% un sasniedza 3,602 miljonus eiro pretstatā 3,324 miljoniem eiro 2014.gadā. "Elvi Latvija" peļņa pērn bija 96 508 eiro, kas ir par 31% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmuma peļņa bija 73 487 eiro. Vienlaikus "Elvi" veikalu tīkla apgrozījums 2015.gadā, salīdzinot ar 2014.gadu, pieauga par 15%.

SIA "Elvi Latvija" dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2820 eiro. "Elvi Latvija" īpašnieki ir Imants Rendenieks - 40%, "Dyaltos Capital" - 20%, SIA "Vita Mārkets" - 20% un SIA "Antaris" - 20%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)