Banner 980x90

Dienas horoskops 18.maijam

Auns Vēlēsies mazliet atkāpties no ikdienas darbiem un pienākumiem, ne velti, jo būsi kārtīgi nostrādājies! Paņem nelielu pauzi, satiekoties ar sev dārgu cilvēku!

Vērsis Šodien paturi šo domu prātā - savus sapņus ir iespējams pārvērst par realitāti! Atliek vienīgi rīkoties. Taču tas, vai to darīsi, būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša!

Dvīņi  Maza iedvesma var novest pie liela sapņa - nebaidies tiem ticēt! Viss labais nāk ar gaidīšanu, tāpēc nobruņojies ar pacietību un sāc rīkoties!

Vēzis Nezaudē degsmi rīkoties! Liesma pamazām dziest, taču tā nav izdzisusi pavisam! Uzsāc kādu jaunu hobiju, tikai nebaidies no izgāšanās!

Lauva Būs grūti rast kompromisu ar kādu sev pazīstamu cilvēku, bet šoreiz piekāpies - ļauj viņam domāt, ko viņš grib! Atceries - ir daži cilvēki, ar kuriem nav pilnīgi nekādas jēgas strīdēties, jo viņi tāpat paliks pie sava!

Jaunava Jutīsies nesaprasts un atstāts novārtā. Iemesls tam būs tavs noskaņojums, nevis tas, ka kāds ar tevi nevēlēsies tikties. Iespējams, ka tā pat arī būs labāk - reizēm ir nepieciešams pabūt vienam.

Svari Nevienam nebūs ļauts šķērsot tavu ceļu - arī nevajag! Parādi to, ko spēj, nekautrējoties no tā, ko varētu padomāt apkārtējie. Mazāk raizējies, vairāk darbojies!

Skorpions Šodien parādīsies lieliska iespēja, lai parādītu savas līdera dotības! Izmanto to! Kaut arī būs cilvēki, kam skaudīs un kas aprunās, taču tas ir vismazākais sīkums, par kuru tev būtu jāuztraucas.

Strēlnieks Laicīgi pārliecinies, ka esi nokārtojis visas nepieciešamās formalitātes, jo var gadīties, ka tiksi pārbaudīts! Padomā, cik rūpīgi esi darbojies pēdējās dienas - esi akurātāks!

Mežāzis  Šodienu velti, lai atskatītos uz pagātnes notikumiem - paskaties, cik tālu tu esi ticis, cik daudz pa gadu esi izmanījies. Sapratīsi, ka arī tavs draugu loks vairs nav tāds pats kā agrāk.

Ūdensvīrs Būsi ļoti ziņkārīgs un vēlēsies uzzināt ko tādu, kas tev it kā nebūtu jāzina. Un ne velti. Tāpēc droši vari pielietot savas detektīva spējas, jo jaunā informācija liks mainīt domas par kādu cilvēku.

Zivis Padomā, vai neesi mazliet palaidies! Iespējams, ka jau kādu laiciņu sēdi uz veciem lauriem, laiks piecelties un veikt pārmaiņas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)