Banner 980x90

Citādāka dāvana dzimšanas dienā – piedzīvojums 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dāvana dzimšanas dienā ir lieliska tradīcija. Ikvienam patīk dāvanas gan saņemt, gan dāvināt. Tomēr katrs, kuram reiz nācies meklēt dāvanu, zinās, ka tas nemaz nav tik viegli, kā varētu iedomāties. Meklējot dāvanu dzimšanas dienā, ir ļoti viegli ļauties klišējām un standarta risinājumiem, kas neprasa daudz iedziļināties. Var pat iegādāties jau iesaiņotas dāvanas, kurām pārdevēja vēl jūsu vieta ierakstīs novēlējumu apsveikuma kartītē. 

Bet dāvana dzimšanas dienā taču ir kaut kas vairāk – tas ir patiess uzmanības apliecinājums, žests, kas liecina, ka dāvinātājs domājis tieši par viņu, sarūpējis kaut ko, kas aizkustinās tieši šī cilvēka sirdi. Tāpēc dāvanu serviss "Lieliska Dāvana" atgādina, ka var sarūpēt arī savādāku dāvanu dzimšanā dienā. Tādu, kas sniedz kaut ko vairāk – jaunu pieredzi, sajūtas, piedzīvojumu. Jo Tu esi tas, ko Tu esi piedzīvojis!

Dāvana dzimšanas dienā var būt biļete uz kādu pasākumu, dāvanu karte kādam piedzīvojumam vai skaistuma rituālām. Uzņēmēji šajā ziņā ir ļoti radoši, kā arī pielāgojas tam, ka šādu dāvanu ieprasījums pieaug. Ieskatam un iedvesmai piedāvājam dažus interesantus varantus, kāda varētu būt savādāka dāvana dzimšanas dienā. 

Lidojums ar paraplānu

Publicitātes fotoPublicitātes foto


Lidojums ar paraplānu būs tiešām elpu aizraujoša dāvana dzimšanas dienā. Tās būs spilgtas emocijas un adrenalīns. Lidojums ir apmēram 450 metru augstumā. Protams, lidojums notiek kopā ar pieredzējušu instruktoru, kurš arī vada paraplānu. Šādi lidojumi iespējami no marta līdz oktobrim. Lidojuma laikā būs ne tikai asas izjūtas, bet arī iespēja izbaudīt lieliskus skatus. Lidojums būs dāvana dzimšanas dienā, kas noteikti pārsteigs saņēmēju. Lidojuma ilgums ir līdz 15 minūtēm un izmaksās pamēram 40 eiro. 

Izjāde ar zirgu

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Zirgi tiek uzskatīti par vieniem no cēlākajiem un skaistākajiem dzīvniekiem. Reti kuram tie nepatīk. Tomēr ļoti maz ir to cilvēku, kuri izbaudījuši to patīkamo sajutu, ko sniedz izjāde ar zirgu, tāpēc izjāde ar zirgu būs lieliska dāvana dzimšanas dienā gan bērniem, gan pieaugušajiem. Zirgi ir vieni no tiem dzīvniekiem, kas tiek izmantoti dažādās terapijās. Un bērniem parasti ātri izveidojas labs kontakts ar šiem skaistajiem dzīvniekiem. Piepildiet kāda zirgu mīļa sapni un uzdāviniet viņam izjādi. Tās būs lieliskas sajūtas un jauna pieredze, kas pat var pāraugt jaunā hobijā. Izjādē būs klāt pieredzējis instruktors. Izjāde ar zirgu izmaksās, sākot no 20 eiro.

Enerģētiskais pirts rituāls

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Latvieši vienmēr bijuši pirtī gājēji. Tomēr modernais dzīvesveids ir diezgan attālinājis mūs no iespējas izbaudīt šo seno un tik vērtīgo procedūru. Agrāk pirtī gāja katru nedēļu. Pirtij piemīt relaksējoša iedarbība, tajā var attīrīties no toksīniem un labvēlīgi ietekmēt vispārējo veselības stāvokli, atjaunot garīgo līdzsvaru. Pirts rituāls profesionāla pirtnieka vadībā būs patiešām burvīgs piedzīvojums, ko izbaudīt gan šajā aukstajā laikā, gan jebkurā citā gadalaikā. Tā būs piemērota dāvana dzimšanas dienā ikvienam jubilāram. 

Profesionāla fotosesija ar make-up

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Fotosesija pie profesionāla fotogrāfa ir ļoti daudzu cilvēku sapnis, visbiežāk tieši sieviešu. Ne katram izdodas pašam uzņemt skaistus selfijus vai ar mājās esošos foto tehniku tikt pie skaistām bildēm. Kā arī daudzi domā, ka ir nefotogēniski, tāpēc nemaz necenšas tik pie skaistām bildēm. Šī dāvana dzimšanas dienā var atrisināt visas šīs problēmas – ļaus iegūt skaistas un profesionālas bildes, ko izmantot dažādiem mērķiem, kā arī ļaus pārliecināties, ka nav nefotogēnisku cilvēku. Vajag tikai īsto vietu un labu fotogrāfu. Par šādu fotosesiju, ko saņems dāvanā dzimšanas dienā, īpaši būs sajūsmā gan lielās, gan mazās dāmas. 

Piedzīvojumu spēle "Quest Lab"

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Neparasta dāvana dzimšanas dienā varētu būt arī biļete uz piedzīvojumu spēli "Quest Lab". Tas ir citādāks veids, kā pavadīt dienu – emocijas, adrenalīns, būšana kopā ar draugiem vai ģimeni. Būs pozitīvas emocijas un sacensību gars. Spēles tiek veidotas tā, lai dalībniekiem nāktos papūlēties, pielietot savu intelektu un atjautību. Spēles iziešanai vajadzīga apmēram pusotra stunda. Un spēlē var piedalīties līdz četriem vai sešiem cilvēkiem. Tas nozīmē, ka dāvanas saņēmējs varēs uzaicināt vēl kādu kopā ar viņu izbaudīt šo aizraujošo piedzīvojumu. Tāda dāvana dzimšanas dienā būs piemērota gan pusaudžiem un jauniešiem, gan darba kolēģiem, gan ģimenes draugiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)