Banner 980x90

Atkritumu apsaimniekotāja "ZAAO" apgrozījums pērn pieauga par 10,7%

Rīga, 29.apr., LETA. Atkritumu apsaimniekotājs "ZAAO" pagājušajā gadā strādāja ar 6,868 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,7% vairāk nekā 2017.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 103 646 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pērn "ZAAO" noslēdza ilgtermiņa sadarbības līgumus par atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma sniegšanu ar Krimuldas, Kocēnu, Beverīnas, Pārgaujas, Priekuļu, Mazsalacas, Līgatnes, Apes, Rūjienas, Naukšēnu, Vecpiebalgas, Valkas, Viļakas un Valmieras pašvaldībām. Savukārt Balvu novadā "ZAAO" pārtrauca atkritumu apsaimniekošanu, pamatojoties uz pašvaldības pieņemto lēmumu.

Tāpat kompānijas vadība atzīmē, ka pagājušajā gadā tika palielināts "ZAAO" pamatkapitāls par 900 000 eiro - līdz 2,816 miljoniem eiro. Pamatkapitāla palielinājumu veidoja Valmieras pilsētas pašvaldības ieguldījums.

2017.gadā "ZAAO" strādāja ar 6,205 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga par 67,5% un bija 93 770 eiro.

Kompānija "ZAAO" reģistrēta 1998.gada novembrī. "ZAAO" pieder Valmieras pilsētas pašvaldībai, Pārgaujas, Limbažu, Cēsu, Smiltenes, Viļakas, Baltinavas, Rugāju, Balvu, Apes, Saulkrastu, Krimuldas, Naukšēnu, Jaunpiebalgas, Beverīnas, Vecpiebalgas, Mazsalacas, Raunas, Līgatnes, Amatas, Kocēnu, Alojas, Rūjienas, Burtnieku, Salacgrīvas, Priekuļu, Valkas un Strenču novadu pašvaldībām. "ZAAO" pieder 100% kapitāldaļas SIA "ZAAO enerģija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)