Banner 980x90

Apbalvoti Ādažu novada izcilākie skolēni un audzēkņi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 1.jūnijā, Bērnu aizsardzības dienā, notika Ādažu novada izglītības iestāžu izcilāko audzēkņu un skolēnu apbalvošana. Kopumā apbalvojumus ieguva 85 bērni un jaunieši, pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā.

Svinīgajā ceremonijā apbalvoti 7.-12.klašu Ādažu izglītības iestāžu skolēni un audzēkņi. 32 jaunieši saņēma naudas balvas izcilnieku nominācijā – vidējā atzīme vismaz 8,5 un augstāka, no tiem septiņi ieguvuši godalgotas vietas mācību priekšmetu olimpiādēs un viens – valsts mēroga mūzikas konkursā. 39 jauniešu saņēma apbalvojumu par augstiem sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātniski pētnieciskajā darbā. Pieci jaunieši saņēma naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā, pieci – par sasniegumiem mūzikā un tikpat daudz – par sasniegumiem mākslā.

Iniciatīvu atbalstīt talantīgos Ādažu jauniešus un apbalvot viņus ar naudas balvām domes deputāti nolēma šī gada marta domes sēdē.

"Ādažu izglītības iestāžu vadītāji atzinuši, ka otrajā semestrī jauniešu motivācija mācīties strauji pieauga, jo izdevība iegūt kādu no naudas balvām par izcilību šķita gana vilinoša," stāsta izcilāko skolēnu apbalvošanas iniciatīvas ierosinātāja, domes izglītības darba un jaunatnes lietu speciāliste Ināra Briede.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)