Banner 980x90

Apbalvoti 2018. gada labākie darba devēji (FOTO)

Piektdien, 1. martā, svinīgā ceremonijā vairākās kategorijās tika apbalvoti 2018. gada iekārotākie darba devēji, kas tika noteikti, apkopojot vadošā personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvija" darba ņēmēju aptaujas rezultātus. "CV-Online Latvija" aptauju rīko jau astoto gadu pēc kārtas, un šī gada aptaujas rezultāti atspoguļo darba tirgus dinamiku un aktīvu cīņu par iekārojamākā darba devēja titulu.

"CV-Online Latvia" aptauja "Labākais darba devējs 2018" norisinājās no 2018.gada 18.decembra līdz 2019.gada 27.janvārim un kopumā tajā piedalījās gandrīz 8 000 respondentu. Turpinot iepriekšējo gadu tradīciju, "TOP darba devējs" apbalvošanas ceremonija notika pie viena no aizvadītā gada labākajiem darba devējiem - AS "SEB banka".

Balvas tika pasniegtas 12 kategorijās –"Top darba devējs 2018", "Top darba devējs – Gada izaugsme", līderis finanšu, tirdzniecības, ražošanas, informācijas tehnoloģiju (IT) un telekomunikācijas, transporta un loģistikas, sabiedriskās ēdināšanas sektorā, kā arī labākie darba devēji Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

Galveno balvu "Top darba devējs 2018" saņēma AS "Swedbank", bet balvu par gada izaugsmi saņēma - IKEA.

Kā labākais darba devējs Vidzemē tika apbalvots AS "Cēsu alus", Kurzemē – SIA "Ventspils nafta" termināls, Zemgalē – AS "Dobeles dzirnavnieks" un Latgalē – AS "Latvijas maiznieks".

Finanšu sektorā par labāko darba devēju tika atzīta AS "Swedbank", tirdzniecības sektorā - SIA "Circle K Latvia", informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju sektorā – SIA "Latvijas mobilais telefons", ražošanas sektorā - AS "Latvenergo", transporta un loģistikas sektorā – AS "AirBaltic Corporations" un sabiedriskās ēdināšanas sektorā – AS "Lido".

"CV-Online Latvia" pērn uzsākusi sadarbību ar Firmas.lv – licencētu Uzņēmuma reģistra datu un tiešsaistes informācijas pakalpojumu sniedzēju. Firmas.lv ir unikāla SIA "Latvijas Tālrunis" pārvaldīta datubāze, kas sniedz detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, patiesā labuma guvējiem, vēsturiskajiem datiem, maksātspēju un citiem rādītājiem. Visi iekārotākie darba devēji, gan TOP darba devējs, gan biznesa kategoriju un reģionu TOP darba devēju pirmo trīs vietu ieguvēji, papildus tiek īpaši izcelti Firmas.lv meklēšanas rezultātos, kā arī informācija par iegūto titulu pieejama attiecīgā uzņēmuma izziņā. Kā "CV-Online Latvia" atbalstītājs, Firmas.lv nodrošina iespēju pieņemt pareizākus lēmumus, analizējot ne tikai racionālos finanšu datus, bet arī to sakarības ar darbinieku novērtējumu. "Ar šo sadarbību vēlamies uzsvērt, ka fokuss uz apgrozījumu un peļņu ir tikpat būtisks kā fokuss uz organizācijas tik vērtīgo kapitālu – personālu," norāda Firmas.lv komanda.

Vairāk ar aptaujas rezultātiem iespējams iepazīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)