Banner 980x90

Ādažos notiks deju lielkoncerts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ādažos sestdien, 2.jūlijā, norisināsies brīvdabas deju lielkoncerts, aģentūru LETA informēja Ādažu novada domes sabiedrisko attiecību vadītāja Monika Griezne.

Koncerts "Saule grieza zelta riņķi" notiks Ādažos Līgo laukumā, un tā sākums paredzēts plkst.20.00.

Koncertā piedalīsies visi Ādažu Kultūras centra deju kolektīvi. Uzstāsies dejotāji no kolektīviem "Sprigulis", "Sprigulītis", "Dzirksts", "Dēka", "Sānsolītis", kā arī viesi - deju ansamblis "Pērkons" no Rīgas un deju kolektīvs "Sumunda" no Ogres novada.

Deju koncerta noslēgumā ap plkst.22.00 būs balle ar grupu "Lustīgais Blumīzers". Balle ilgs līdz plkst.2.00 no rīta.

Koncerts tiek rīkots, lai godinātu sauli un skaisto Latvijas upi Gauju, kā arī atgādinātu, ka Gauja savus lokus met ne tikai Siguldā un Cēsīs, bet arī Ādažos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)